Wednesday, July 21, 2010

Ai Teruja!!!!

One day, kami ke KL coz ada urusan... tiba2 di satu roundabout kat area Jalan Tar, ai ternampak bas nie....
terus ai jerit kat asben ai....
'abang, bas orang lepih bang... mana kamera, nak tangkap gambo'
jawab laki ai
'lohhhh, nampak bas pun dah jerit, kalo jumpa org kampung kat kl ni, ntah2 terus pengsan'

kijam punya jawapan!

8 comments:

qasehadam @ nurul said...

wakakakaka lucunye ayah lyna ni..bini tgh eksaited tuh bior lerr..huhu

..nOj.. said...

ceh asben aku pun sokmo gitu. dh la balik jarang2 kan. bg la peluang nk eksaited. hehe

~anna&anuar~ said...

ahahahha.... mmg kak... anna pun slalu sedemikian rupe....nnti ai up n3 pasal kerinduan melampau ni....

fikaryna said...

maksud : kena balik kg dgn segera..haha..

::Mamalyna:: said...

nurul, hehehe...die memang camtue, dengki... kalo die tue, nampak bas durian burung pun dah bangga..

::Mamalyna:: said...

nojah, hehehe... ko tau, gigih aku snap gambo nie tau...bas ni berenti kat trafik light, nasib baik sempat, hehehe

::Mamalyna:: said...

anna, hehehe...cepat up!

::Mamalyna:: said...

ryna, saje buat2 tak paham kan..