Friday, June 18, 2010

We @ Batu Pahat

Now we are at Batu Pahat.... Bertolak kul 9.30 tadi dari Putrajaya, kuar tol tangkak, singgah tangkak shopping moping sat pehtu teruskan perjalanan ke Batu Pahat....Singgah makan kat gerai depan Putra Medical pehtu terus ke bandar Batu Pahat cari hotel... dan malam nie kami menginap di hotel Garden... hotel cina, hehehhe... Kami bertiga jer menginap kat sini... my family inlaw p tido umah pak long...

Dan baru sat ni, lyna dapat benjol kat dahi coz terlanggar bucu rak tv... cecepat tuam ngan air batu...so dah surut sikit... Insya Allah, majlis pertunangan sepupu akan bermula hari esok jam 11 pagi...

Sekian, laporan dari Batu Pahat...

14 comments:

ieyza said...

sebagai wakil warga dari batu pahat nie...kami mengalu-alukan kedatangan anda kesini...hahaha...ayat skema tol la...hotel garden...owhh...dekat jer dgn umah iza...majlis tunang tu kat mana mamalyna??

Afne said...

mamalyna, bt pahat kt ne majlis tu? kot2 lke dkt ngan rmh mak i hehe

::Mamalyna:: said...

eiyza, ye ker...tq2..majlis tunang tue parit besar, ejan pun baru 2 kali jejakkan kaki kat BP nie..hehhehe...mlm semalam p jalan2 kat uptown tue....

::Mamalyna:: said...

afne, kat parit besar...umah mak afne kat mane?

mama_umar_maryam said...

slmt berkenduri kendare ;)

Nurshahfamily said...

kat jb la nie ye hehehe... kalau turun johor bahru roger2 ye hehehe

ieyza said...

owhh...kat parit beso jer...dekat sesangat la tu...dekat dgn BPMall...biler ejan nak balik kl???kalaulaa dtg lagi sini...bgtau la...leh iza bwk gi makan kat tmpt best...hehehe

Umi Nuha said...

selamat ber-batu pahat :)

.:fyzz:. said...

selamat bertunang ...eh bukn ucpn tuk hg tp tuk pupu hg tuh..hehe...sepupu belah ang ka.belah helmi..
pepun leh la jenjalan belah2 johor lak ek...(style johor la..ek ek..)hehe

::Mamalyna:: said...

zety, tq.. dah selamat dah..kenduri kawen taun depan..

::Mamalyna:: said...

Nur, tak sampai jb pun..just stay semalam kat bp jer..

::Mamalyna:: said...

ieyza, tu ler...tak dapat jumpa ieyza, tp takpe, taun depan ejan turun lagi...konpom ejan roger ieyza punyer, hehhe

::Mamalyna:: said...

Umi Nuha, hehehe...berpahat2 dah kami nie..

::Mamalyna:: said...

pijot, toce2..taun depan kawen!