Friday, June 18, 2010

Jawapan Teka Teki

Tq kepada kengkawan yang sudi jawab teka teki ai semalam.... Bermacam2 jawapan.... dan pemenang yang paling tepat dan cepat ialah
CIK GELI2 aka NOGHA

Budak kecik itu adalah sepupu ai dan asben...so pangkat die kepada lyna adalah MAKCIK LYNA... makcik tp muda lagi...tu pun nak dapat adik lagi...hehehhe

Nogha, tahniah wei... nanti kita ym yer, ai nak kasik adiah kat ko nie... adiah kecil2an jer...

Hari ini ai Emergency Leave coz jap lagi ai n family nak gerak ke Batu Pahat, Johor...
Doakan perjalanan kami selamat.

16 comments:

*Miss Geli^ said...

wow...gwa menang beb!!!

dapat hadiah uwang rm5,000 kan??

gwa nak siap siap pegi showroom dah ni tempah kereta..hahahhahah



p/s bilanya nak bawak aku makan nasik kerabu ni..

{ e'mie } said...

kenaperlah gambo kopek ni yang ko ambik ijan oooiii..berkenan beno ker ko ngan kopek cik geli yang 100% halal nih..aiyarkkss..

..nOj.. said...

ade adiah ke?

Afne said...

nk ikut blk bp huhu

azura samsuddin said...

tahniah Miss Geli

SyidaMislan said...

congrats miss geli.
ai salah teka.

faten edura... said...

sila ambik award kat http://edura-mylife.blogspot.com/2010/06/1st-award.html

ikhlas dr sy..
hehehe..

.:fyzz:. said...

ceh tak sempat teka..wey aku tau makcik yg ko citer tuh adalah makcik helmi yg peknen di kala usia 40 thn tuh kan..ok got it...

::Mamalyna:: said...

nogha, ye ler, ko menang...ape2 hal, aku roger ko yer..

::Mamalyna:: said...

emie, aku suka yang halal2 jer..hehe

::Mamalyna:: said...

nojah, adaler wei... ko ingat aku wat teke2 biasa je ke..heheh

::Mamalyna:: said...

afne, jom2..rindu eddie yer..

::Mamalyna:: said...

zura, hehehe...adiah zura ada lagi nie..

::Mamalyna:: said...

kak gojes, yes, tahniah tuk dia...takpe, nanti try lagik yer..

::Mamalyna:: said...

faten, ok sis...tq very much!

::Mamalyna:: said...

pijot, ye betul! makcik muda kami ond way..hehehe..