Tuesday, June 29, 2010

Lyna, Nak Makan, Duduk Bersila elok2...

haaa.... ituler ayat yg sokmo ai cakap bila nak suap nasik kat lyna... cepat jer cik mek tue duk bersila, letak kaki rapat2 jer... pehtu duduk jer tercatuk depan ai mintak ai suap makan.... tp tu time mood die baikler....

bila mood kureng baik, mulaler nak makan sendiri... Rasanya kat taska baru nie, meka makan sendiri cuma cikgu akan tolong suap2 gituler sebab ari tue, cikgu mintak bekalkan mangkuk dan cawan....
elok jer suap... tumpah sikit2 tue adatler kan... bebudak makan... pehtu maknyer tolong kutip mana yang tumpah tue...
serius wei... lyna skang nie tengah mood nak makan jer...riso plak ai..

12 comments:

Ibu Ayra said...

pandai lyna dok bersila...ayra pun jarang nak makan kalau ros suap...nak suap sendiri...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala tomeynyer anak dara ni...tak pe bio ada selera makan dari tak de lnagsung...nanti jadi kurus macam balqis...kita suka anak tembam2 ni...tapi anak kite jenis badan size xs

~ Lady ell ~ said...

bersila tu dh elok,tp awat kt atas meja...
lyna time2 mcm ni mmg bnyk mkn..tk pe,bkn bnyk mana pun kan..sket2 jer.

..nOj.. said...

ko bg dia makan vitamin kan aritu nk suh dia selera makan

Ada Dalina said...

bagusla tu kak ejan dia ader selera mkn..
anak kita xmo mkn sgt..harap susu jer..
dah puas dah bg vit c utk + selera x jd gak..huhu

eima said...

mak aih dok atas meja....
anak aku pun sama je ... nk mkn sendrik ...
kite suap die luah ..pas suap sendrik....
berterabur ... lantak la ... janji anak mama mkn ..

::Mamalyna:: said...

Ros, time lyna lapar sangat, memang duduk jer depan ijan pehtu suruh suap die cepat2, hehehe...kalau die mood main2, nak suap sendiri

::Mamalyna:: said...

anje, kurus ke balqis, nampak cam chubby jer...pp tue kut, hehehe...geram nak cubit..

::Mamalyna:: said...

Lady ell, hahaha...bersila atas meja sebab maknyer duduk kat meja, coz time tu nasik panas lagi, agaknyer lambat sangat suap, tu yg terus naik meja, hehehe

::Mamalyna:: said...

Ada, dulu lyna tak berselera, skang nie asik nak makan jer, akak kasik jugak multivitamin tp lyna tak mo makan..

::Mamalyna:: said...

nojah, aku beli n kasik kat die, tp tak abis pun botol tue, adaler dalam 5 bijik jer die telan, pehtu terus die ada selera makan..

::Mamalyna:: said...

eima, bila makan sendiri tue ler, yang abis bersepah umah kan... lotih nak kemas..hehe