Tuesday, June 15, 2010

Kutuk Kat Blog Orang Lain...

Member DSSJune aka Echah semalam, watler entry coz die menang satu giveaway nie... ai cam biasa, p jalan blog kengkawan kan... nak jugak letak komen, sekali tengok komen die.... Minah nie terang lagi nyata kutuk ai.... hempures betul ko ni jah....
Terang2 kutuk ai tue.... Ingatkan nak bambu die ari ni.... Cuti plak die... siap ko jah!

buat echah, ai print screen dari blog ko nie.... takkan tak bleh kut, ke ko nak wat report polis kat Bukit Aman di atas perbuatan ai nie...hehhehe

8 comments:

Adyshariz said...

wah..gaduh manja ke btui2 ni? he..he..

Huda said...

hehe..sabarla sis..main2 je tu kut.. :)

Echa said...

aku nak pegi buat report skang ni jugak.. tapi aku rasa biar dulu.. sbb ko dah link ke aku tu.. hahahahahaha

::Mamalyna:: said...

ibu hariz, hehehe...gaduh manja jer.. kami selalu cenggini..

::Mamalyna:: said...

huda, hehehe...tak trasa pun...memang kami selalu cenggini..

::Mamalyna:: said...

echah, nasib baik...ingatkan ko nak wat report tadi... ko kan geng abang sally ati tisu tue..

eima said...

DSS tu pe ... dip science secretary ke ???

::Mamalyna:: said...

Eima, a'ah... geng kami semua keluaran uitm pahang...