Friday, June 25, 2010

Hari Jumaat Berbaju Kurung

Hari ini hari jumaat, mama pakaikan saya baju kurung raya tahun lepas.... dah lama saya tak pakai, bila pakai, tengok semua dah okey, kalau dulu, lengan kena lipat, kain labuh pun kena lipat... Tp kali nie tak lagi... nampaknya saya makin meninggi dan membesar, hehhehee
harus sedondon ngan mama.... tp mama tak ready lagi...tu saya tengah main berus lipstik mama... saya pun mintak mama pakaikan lipstick jugak..
okey... mama dah ready.... wajib ayah kena ambik gambar kami... alamak! saya plak tak ready pandang kamera...huhuhu

13 comments:

~anna&anuar~ said...

ehhh.. ingtkan bj yg lain... rupenye same...lighting kot.. sgt2 kiuttttt ok dak pitina niiihhh...

motip kasut pink???hahahah

::Mamalyna:: said...

anna, kain sekayu nie akak beli yer...cuma lengan akak ada bling2, lyna takdok...die budak tecit lagi... motif kasut pink? matching ape ngan baju oren, hehehe

Me_Lina said...

erk.. xleh jadi ney... sedondon ngn anak dara... xpe2... pas raya ney... ada 3 baju raya sepasang ngn anak dara... leh la bergaya tie tu... heheheh

::Mamalyna:: said...

lina, hehehe... berdondon2 tue...hehehe

..nOj.. said...

ceh lighting tak betol. ingat 2 pasang baju. pitina gambo fes nmpk cam budak baik je

::Mamalyna:: said...

nojah, gambo 1st n second tue dalam bilik...golap sikit.. gambo 1st tue die yg suruh asben aku ambik..tu yg posing budak baik jer..

mama_auni said...

wah sedondon..iza pon dah beli kain nk buat baju raya auni, mama n ayah...beli sekayu senang..hahaha

Sricahaya said...

Cute je lyna berbaju kurung..

eima said...

lyna comey ...
raya tahun warna pe

::Mamalyna:: said...

iza, taun ni akak tak sedondon ngan lyna, more kepada pink putih..

::Mamalyna:: said...

sri cahaya, tq2... tu jer baju kurung yang die ada..hehee

::Mamalyna:: said...

eima, tq..taun nie kaler pink putih...tp ai ngan lyna tak sekayu..

ann @ hatiberbunga said...

baju kurung lyna tu jahit sendiri ke eh? ke.. tempah kt mana2?
tgh carik tempat nk antar tempah baju raya utk Ayra la.. huhu..