Friday, June 11, 2010

Aiyorkkk....Tak sukanyer...

Pepagi nie startler sang kancil ai kesayangan tue...ari nie kan kene bawak kete sendiri...start punya start, tak idup enjinnyer.... alerrrrr... lemah betul semangat den pagi nie... kancil tue dah 5 hari tak start... biasa ok jer....tp ai tau nie mesti masalah bateri.... ari tue penah jadi camnie, asben bawak bateri p charge then okey...kete bleh jalan...now terjadi balik... Ai tau, bateri kete mesti kena tukar maklumler dah 3 tahun dah jangka hayat bateri tue...

Nak tak nak, ai terpaksa drive persona ari nie.... aiyorrkkk! ai kurang suka sikit drive kete besar nie coz ai jarang bawak... bawak kete ari ni cam first time bawak kete 6 tahun dulu jer... nak bawak masuk kete nie dalam parking ofis? Baik tak payah...dahler parking duk berebut2... So the best way, ai park jer kat area pasar tani...puas hati...lebar dan tak payah berebut!

Tp dalam lebar n cam parking tue ai konker semua, ai park kete senget! nasibler, asalkan masuk kotak kan... Dan yang paling penting, ai memandu dengan LESEN YANG SAH...NO MORE P atau L.... bukan cam cik puan geli tue kan..

6 comments:

..nOj.. said...

heheheh gitu punye beso pun leh tak masuk lg parking. mende la

~anna&anuar~ said...

hahahhahaha..... blh plak senget di situuuuuuu....

kak geli, sentaaaaaap ke??? x kaaaannn??wkakkakaka

::Mamalyna:: said...

nojah, hahahaha...lantakler...dalam kotak kan..

::Mamalyna:: said...

anna, hahahaha...akak pun gelak jugak...

eima said...

aku pun gelak jugak .. hahah
wah besh .. besh.. parking byk...
opis jo ade kosong lagi tak ...

Hati Ema said...

hehehehehe..tumpang senyum jap....