Friday, May 14, 2010

Siapa Dia Sebenarnya

Ai, asben dan kengkawan sudah tahu siapa dia sebenarnya....
Biar rahsia kami sahaja.... kutuk camne caranya pun, dah ludah tp jilat balik.... Berani kerana benar or takut kerana salah....
Berkat ke tak berkat, biar Allah jer yang tahu

Syabas my asben, dapat jugak kita jejak siapa die sebenarnya...

10 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

ijan...hehehe...dia ingat dia bagus sangat...setakat kontrak jek pung...

::Mamalyna:: said...

yes izan, kontrak sajork... thats y takde keje...cian kerajaan malaysia simpan die...hehehhe

Zimah's Depart said...

kontrak je ker? igtkan pegawai..huhue..opssss terlebih sudah! ya ampun..

::AyahLyna:: said...

Kontrak yang dah nak xpired..so kena laa carik duit dengan menggunakan internet plak..Tu yang "kawan" tue pulun tue..heheheh sorry pada sesiapa ang terasa..aku tak mention nama or letak gambar pun...So comment dikelasifikasi sebagai tontonan umum....

Ema said...

oooooooooooo ( jd penyibuk jap )

.::WaNiE::. said...

:D

b.O.n.d.a said...

eh..Opis ai nak pakai F41!!

TAPI..

kampeni ai sangat straight laa pada staff yang berblOg time keje..sO, kOnpem tak dapat la kOt kalO nak mOhOn..


=p

::Mamalyna:: said...

ziemah, die memang pegawai...pegawai teknologi maklumat f41 KONTRAK kat kementerian pelancongan... dengar citer dah nak abis kontrak dah...

::Mamalyna:: said...

bonda, ye ker... kita tengok ajelah lagak die...tengah famous tue...

Umi Nuha said...

komplot apa kah ini?<---penyibuk :p