Monday, May 17, 2010

Sama Tp Tak Serupa

Hasil gambo kami semalam

my luvly family
my frend family aka my photog

Kepada org kedah, my frend ni org gurun, kut2ler nak wat family photo shoot, amat2 dialu2kan... mana tau kut2 bila my frend balik gurun ka, bleh set tarikh terus no....

10 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkk ;-)

mamalieyna said...

cuuuuuunnnn! kita org sik, dkt2 la ngn gurun tu..hehe..

LYaFRINA said...

waa... sungguh2 tpegun..
lya ni kalo bab2 fotografi..sgt2 tpegun... mcmnana blh dpt effect g2.. di edit k???

pogygrapher said...

mamalieyna : wah dekatnyer

lynafrina: edit tang kaler jer , yang lain tu kamera yang buat

qasehadam @ nurul said...

semalam daku pon gik putrajaya tp gik kat pullman hotel kat jeti bot tuh mmg petang smlm suasana sangat santek.ku ade gak amik pic time mntari tenggelam tuh..wlpon gune kamera digital still lawo gmbonye

Ibu Ayra said...

lawa aaa...jelesnyaaa....

::Mamalyna:: said...

Nurul, tq...hehehe... hasil dari my frend...

::Mamalyna:: said...

mamalieyna & lya, hehehehe... photog dah tolong jawabkan dah...hehhee

::Mamalyna:: said...

nurul @ qasehadam, p yg dekat kolam renang tue ke, dekat tasik tue...memang cantik pemandangan kat situ...

::Mamalyna:: said...

ros, setler tarikh ngan en abu... die dulu sama sekolah ngan hilmy masa hilmy sek kat sek teknik..