Monday, May 17, 2010

Ejan, Izan, Ejay, MamaLyna & NOR?

Ni ler nama singkatan or nama panggilan ai skang...

Ejan
Yang nie memang dah lama dah... dari kecik2 sampai skang, memang org yang rapat ngan ai panggil ai ngan nama nie....

Izan
Kengkawan yang baru kenal ngan ai, akan panggil ai ngan nama nie... rasa soft jer bila sebut kan... Family in law ai panggil ai Izan...most of them!

Ejay
Yang nie kengkawan uitm yang panggil...camne jan jadi jay pun tak tauler... yg sokmo panggil ai ngan nama begini ialah echah, anum, ani, nogha... yang lain2 tue, ikut suka jer...hehehehe

MamaLyna
sejak duk taska, trademark ai ialah mamalyna... glam di situ, hehehehehe... dan skang di dalam dunia blogger, ai pakai nama ni...

NOR
sesungguhnyer ai tak bleh tahan bila org panggil ai ngan nama NOR... cam tadi ada officer call ai, panggil ai kak nor, ai memang nak tergelak sangat2 tp tahan jer... memang boleh dikira ngan jari berapa org yang panggil ai ngan nama NOR... amat2 jarang...

Whatever pun, panggil ler ngan nama singkatan camne pun, orangnyer tetap sama kan...

*PEACE NO WAR*

8 comments:

..nOj.. said...

aku nk panggil ko NOR la plak. sbb x ramai lg yg panggil kan. bole ye NOR?

~anna&anuar~ said...

norrrr??? owwwhhh.... terburai perut ai gelak... soooo old-skool yeeee.....

MRS. K said...

hai ejay!

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hahah...dak opis aku ni panggil aku kak nori...camner tu...rasa cam anak paklah plak...ekekeke

::Mamalyna:: said...

nojah, jgn nak mengada2 panggil aku camtu tau...

::Mamalyna:: said...

anna, sila gelak lagi, hehehehe...

::Mamalyna:: said...

mrs.K, iyer saye... nak kasik saya tshirt free ke?

::Mamalyna:: said...

izan, heheheh...nori...aku tak penah lagi org panggil aku cenggitu, hebat tue..