Friday, May 14, 2010

Nak Membebel ke? Nak Biarkan Jer? Nak Gelak?

Pemikiran bebudak nie panjang kan.... dalam erti kata yg lain, yg tak pernah terfikir, tu ler yang nak dibuatnyer.... cam lyna ler.... dalam petang semalam, ai tengah rilek2 layan citer AdaMaya, tetiba die kuar dari tempat port main tue ngan keadaan macam nie.... Dan cam tarbus dalam citer P.Ramlee jer...

Ini adalah bakul utk letak semua bedak, sikat n krim2 yang letak kat lyna selepas mandi... abis die kuarkan semua barang the lyna p letak kat kepala.... memula nak marah, tp akhirnya ai akur, ai tengok cara lyna camni, ai tergelak....
skang, hobinyer berjalan2 di serata rumah sambil letak bakul atas kepala...
Ada sesiapa yang wat contest 'BABY WITH BAKUL'? kalau ada, ai nak join wei.... agak2 korang kan, gambo lyna cenggini layak kan...hehehhee

15 comments:

~farah~ said...

kihkihkih...comel je gitu :)

~anna&anuar~ said...

hahahha. byk btol gelagat si lyna ni.. vikin gelak jekkkkk..

cicakgirl said...

comel la gaya lyna pakai topi bakul sambil jalan xD
kreatif xD

Fieza79 said...

cm na leh bakul tu atas kepala...pape pon lyn jer..

ejaMaria said...

hahaha... die tengah ber-kreatif tu... layan je la...

Siti said...

comeinya...kecik jer yer bakul tu..tak muat pun nak masukkan kepala lyna.

maszmadi said...

hikhik, tomei nyer lyna pkai tarbus, musti mhal tur kan?? hehe

Ema said...

ngam-ngam plak bakul tu kan? hehehehe

.::WaNiE::. said...

wahahah comel dengan bakul pink nyee

::Mamalyna:: said...

farah,heheheh...lyna yang memacam pesen...

::Mamalyna:: said...

anna, tu ler perangai lyna nurfitrina yer...

::Mamalyna:: said...

cicakgirl, bakul pink tue plak, muat2 jer kat kepala die..

::Mamalyna:: said...

fieza, ntahler lyna, suka suki die jer...hehehhe

::Mamalyna:: said...

eja, hehehehe...kreatif terlebih...heheheh

siti, tak dapat masukkan bakul semua dalam kepala, dapat masukkan sikit pun ok

::Mamalyna:: said...

mas, hahahaha....tarbus pink..
Ema, tu ler...ngam2 jer...
wanie, yg penting, bakul pun pink tau...hehehe