Tuesday, May 11, 2010

Izan, bila nak up lagi contest : baby bersama floater nie

Buat Izan,

Wei, ai baru ada gambo lyna bersama floater nie.... bila nak up contest baby bersama floater, ai nak masuk.... Tak menang, dapat hadiah saguhati pun blehler...tak pun kasik jer ai hadiah, ai memang suka:D...

8 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

hahaha...terlambat...tunggu ko up kontest yang bleh aku menang la weii...

~anna&anuar~ said...

ahahhaha.. lawak la kak ejan niiiiiihh..

Siti said...

adoii.....izan..izan....nak hadiah yg batrisyia dpt tu yer...he3

::Mamalyna:: said...

izan, ko ada adiah lebih tak utk kontest nie ari tue...kasik kat aku...hehehe

::Mamalyna:: said...

anna, ni ler terjadik bila gila kontest...time member akak wat contest ari tue, akak tak join coz tak beli floater lagi...skang baru terkedek2 nak join..

::Mamalyna:: said...

siti, hehehhee... cun tue adiah yang batrisya menang tue..

LYaFRINA said...

hehehehee.. dh lepas dah contest tu.. suh izan buat balik la.. lya pon nk join..

::Mamalyna:: said...

lya, hahahaha... tuler pasai, suruh izan up lagi contest tue..