Wednesday, May 26, 2010

Hari Ini...

Hari ini hari last ai keje dalam bulan 5, start ari esok sampai senin ai cuti ma....balik kedah!

Hari ini, make sure semua baju bajan anak beranak ai ready dalam beg....harap2 jangan ada yang tertinggal..

Hari ini, settlekan semua keje2 ofis yang tertangguh...ada ke? Rasanya semua dah beres...

Hari ini, cuti telah diluluskan oleh my boss! toce...

Hari ini, petang, ada sukan dalaman kat ofis, ai wakil bahagian ai main batu seremban...batu pahang takde ke?hehhehe

Hari ini, selepas keje, drive p kajang, p ambik baju kenduri, baju baru maaaa....

Hari ini, harapnyer dapat kemas umah seelok2nyer before bercuti lama.... sangat2 tak suka, bila balik umah tengok umah dalam keadaan semak...

Hari ini, asben ai balik umah coz kena antar ai esok pepagi ke LCCT...

Rasanya tu ler kut...

7 comments:

mela said...

ooo..balik kenduri yaa..selamat balik kg ya.Insyaallah..kalau takda aral melintang...kita jumpa kat umah mertua ang ya.

::Mamalyna:: said...

mela, ha ler...wei, datang kat dewan tue...hang jgn salah tempat kenduri plak...okey, leh lyna jumpa abang danish..

MRS. K said...

selamat bercuti-cuti sakan

::Mamalyna:: said...

mrs. k, toce2...kurang sudah cuti taun nie...huhuhu

Ibu Ayra said...

ejan, insyaallah ros pi sebab member tu tak jadi mai... hilmy tak blk sekali ke?

mela said...

alamak..aku memang duk ingat pi umah mertua hang laa...lupa plak kat dewan.kena cari kad ni.Mana tah aku letak.

MUMMYAR said...

slmt bercuti dan blik kg ye.....