Thursday, May 20, 2010

Cerita ASTRO yang ai boleh layan manyak kali

Astro kan suka ulang balik citer yang die dah tayang... kadang2 boring jugak, bayar mahal2 tp asik tengok citer yang sama jer... Tp dalam duk ulang2 tue, ada jugak citer yg ai layan tengok lagi

DRAMA POPULARlakonan farah af... memang layan citer nie, pada mulanya rupa die buruk tp setelah dapat loket ijau dari makcik tua, terus berubah muka die jadi cantik... tp loket tue ada kuasa, kalau farah wat perkara yang tak elok, farah terus dapat balasan
DRAMA PONTI ANAK REMAJA
citer nie yang syoknyer coz pelakon die yang sempoi dan best... pehtu lagu pun syok jugak...

DRAMA ANAK MAMI MENANTU MAMU

Kisah pasai org penang... tengok plak si aizad aka ray yang berlakon... cakap penang tok2 betul...

*all picture taken from google

4 comments:

MRS. K said...

muahahah....
cite ponti tu belum penah tengok!

mama_iris said...

semua penah tgk....yg anak mamak menantu mami tu baru tgk minggu lps...hehehhe....riuh rendah tol citer tu...

::Mamalyna:: said...

mrs. k, tengokler citer ponti...syok betul..lagu2 die best

::Mamalyna:: said...

mama_iris, a'ah, citer tu baru tayang...meriah kan, bingit tinga...terutama dengar si ray tu cakap..dah cam paria mane dah...hehehe