Saturday, April 10, 2010

Sape Layan Citer AdaMaya kat TV3? Sila angkat tangan!!!!!

Saya...saya....saya (sambil angkat tangan...hehhehe) Sendiri tanya, sendiri jawab....apoler ko ni ejan....hehehhe...

Serius, ai memang layan citer nie....sangat2 syok... Dah pasan, citer nie cam citer dalam filem I'm Not Single.... ai suka sebenarnyer tengok Lisa Surihani berlakon.... cam comel jer muka die tue.... Kadang astro tayang citer Ponti Anak Remaja tue, ai pun bleh layan lagi citer tu even dah bape kali tayang....

Tak sabar nak tunggu ari senin nie....:D

*Asben ai dah balik umah semalam....hehehhe...

7 comments:

MRS. K said...

klik klik eon bank...

tgk baru skali tp dah agak cite die cam im not single...huhuhu...

~aSHa~ said...

aku pun mcm suka..

apa projek khas mlm slmlm

mamalieyna said...

saya juge! ^_^..hehe..citer best ditmbh pulak pelakon yg best! sgt comel kan Lisa tu..suka3x..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

saya layan...
suke tgk surihani.. cun seh =D

Umi Nuha said...

salam ziarah n kenal.
mmm...adamaya mmg layan :-) and citer ni mmg adaptasi dari I'm Not Single cuma tukar hero jek. Ada promo kat MHI masa tu.

Mama AqiL said...

aku pun perasan gak..citer adamaya ni like I`m not Single..memula taknak follow..tp nampak gayanyer kena gak ar..coz nampak best je..

::Mamalyna:: said...

mrs. k, memang sebijik cam i'm not single tue, tp didramakan so nanti citernyer jadi meleret2 kan...

gidah, projek khas ape? aku wat2 tak paham nie, huhuhu

Mamalieyna, lisa memang comel...tang mulut die tu cantik berbentuk...

Leily, sokong lisa surihani, cun + cute mute...

Umi Nuha, tu ler...festime layan terus jatuh cinta...

anum, kita kena follow wei...