Sunday, April 11, 2010

AF8 - Aliff Tersingkir

Nampaknyer minggu nie Aliff tersingkir.... Tp takpe, die ni muda belia lagi...baru pas SPM... Muka cute miut tp sorenyer besorrrrr...... Mana tau, kut2 KRU sambar, jadi artis recording under meka.... KRU kan suka minah2 come dan laki2 yang bermuka mat jambu....hehehheh

4 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

hurmm...bukan rezeki dialah kan...aku tak nengok sangat AF kali ni...cam tak beh langsung sejak hotlink tak jadi penaja ni

::Mamalyna:: said...

izan, AF nie cam suam2 kuku jer...aku tak layan konsert pun, tertengok bila tertayang kat tb...tu pun balik umah semalam tengok ada bukak tb ada live debara, layan sat..tu yang tau alif terkeluar...

LYaFRINA said...

huhuu.. agak frust gak sbb aliff tsingkir.. dia ni pon ok aper.. tp biasa ar..kalo dah kuasa mgundi d tangan peminat.. xleh kata aper ar..

**lya baject nad y kuar.. sbb tgk undi sblum tu, nad y tangga last.

::Mamalyna:: said...

Lya, minggu lepas yang die bawak lagu ferhad tue ok...
nad memang tak bape best tp kalau debaran tue, tak penah lagi die duk dalam bottom 3 kan