Friday, April 2, 2010

Pertandingan Makan Biskut Cepat-Cepat

Pagi tadi semasa antar lyna ke taska, cikgu yang jaga kelas lyna yang datang pick up lyna dari kete aku...so time nak pass lyna tue, ai borak2ler ngan cikgu die...




Ai: Skang lyna praktis tuk sukan ler hari2?
Cikgu : A'ah, ari2 training bebudak nie...
Ai : Budak 2 tahun masuk pertandingan kutip gula2 kan..
Cikgu: A'ah, tp lyna masuk pertandingan MAKAN BISKUT CEPAT2..
Ai : Makan Biskut Cepat2?
Cikgu : Lyna bleh masuk pertandingan tue....
Ai : Oooo ye ker...takpelah, akak p keje dulu...



Masuk jer kete, terus bitau somi ai....kami bantai gelak tak hengat dunia...camneler lyna masa pertandingan tue nanti.... Dahler lyna nie pesen payah makan tp masuk pertandingan makan biskut cepat2.... tak tauler nanti, biskut ke mana, lyna ke mana....hahahahaha

Pehtu tadi ai call mak mertua ai, bitau yang cucu kesayangan depa tue masuk pertandingan tue, meka pun bantai gelak...bapak mertua ai siap cakap, kesian fitrina....hahahaha...



Ai skang, tak sabo nak tunggu ari ahad, nak tengok anak dara ai tue bersukan...

ni ler muka budak yang masuk pertandingan MAKAN BISKUT CEPAT-CEPAT

3 comments:

Siti said...

Hahaha..ada gak yer pertandingan makan biskut cepat2. Hari2 kena praktis makan biskut la yer..:)

bukhairiah said...

Kene training hari2 nie...

::Mamalyna:: said...

siti, tak tauler kut kat taska, hari2 duk training makan biskut...hehhehe

mrs. bubu, hehehhe...kembung perut budak tue makan biskut...