Tuesday, April 20, 2010

Lyna Ngan Bantal Busyuknyer....

Time ni lyna tertido kat kusi tue....

Lyna pun ada bantal busyuk.... tu bantal kaler pink tue.... mak tok die buat time cucunyer dalam perut ai lagi.... So sesapa kat umah tue, jgnler nak baring atas bantal die tue.... konpom die tarik bantal tue.... Cam bantal tue lyna yang punyer....

Even ada bantal busyuk pun, bantal tue ai tak perlu usung ke sana dan ke mari, perlu bawak balik kg ker, p shopping kompleks ker...tak perlu...cuma kat umah sajer...

8 comments:

..nOj rawK.. said...

heheh sib baik xperlu di bawa ke mane2. daryn ade gak, tp bkn bantal. tedibear je. kalo tdo or minum susu mesti nk mende tu ade. kalau tgh tdo, dia akan peluk mende tu, kalau terlepas, dia akan bgn n carik. nama mende tersebut adelah 'menyet' yg pd asalnye aku n dedi dia bg nama 'penyet'

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

lol.. sadisnya cara tido..hihihihi tapi jaga² kot nnti tersembam lak..

misz beauty said...

banyak betul blog sis nih... sume satu2 eh sis... beauty nih malas so sume campurkn sekali... hehheee... neway wish u luck in the contest..;-)

Siti said...

hahaha..ada bantal busuk yer..siti ada selimut busuk...sejak dari kecik, sampai belajar, sampai dah kawen, dah beranak pinak masih setia ngan selimut yg mak jahitkan...

::Mamalyna:: said...

nojah, fuh...nasib kita baik kan... lyna takdelah duk usung bantal tu kalau kat umah...cuma bila kita ambik or bantal tue, cecepat die p ambik dari kita...

::Mamalyna:: said...

Leily, tu pun die tertido sendiri...bila tengok, dah camtu rupanyer...

::Mamalyna:: said...

beauty, a'ah...coz akak nie suka masuk contest dan giveaway...

::Mamalyna:: said...

siti, dasat tue...selimut busuk...hebatler siti, dari kecik tu...panjang umur selimut tu kan