Thursday, April 22, 2010

Kursus....Kursus...Kursus

As a gomen staff, kita mesti hadir 2 kursus bersamaan 7 hari ataupun dalam taun tu mesti kena at least 7 hari berkursus.... Taun lepas, ai tak cukup pun....ada 4 hari jer.... So taun nie, ai nekad make sure kursus ai cukup... So awal2 tahun ari tue dah dapat kursus kat JPM... time kursus tue jugak terjumpa blogger Shinnaz.... kursus tue selama 3 hari
Pehtu 2 minggu lepas, duk pakat ngan Mama Aqil tuk hadir kursus kat Institut Latihan Islam Malaysia (ILIM) kat Bangi tue...Kami mintak kursus Pengurusan Keluarga (Pasca Perkahwinan) start 3-6 Mei..... Sebenarnya jabatan ai ada jer pusat latihan sendiri tp saje ai nak ubah angin, nak plak rasa berkursus di tempat org kan....
So sesapa kengkawan yang keje around Putrajaya, Bangi... korang bleh apply kursus kat ILIM nie.... bukak jer website http://www.ilim.gov.my/ pehtu korang bleh pilih kursus yang bersesuaian dan kehendak korang.....
Insya Allah, taun nie kuota kursus ai cukup ngan jayanyer....

6 comments:

Siti said...

selamat berkursus yer ai...staff gomen selalu kena gi kursus yer...

..nOj rawK.. said...

ai pg kusus gak... tp bkn kusus kawen camni. heheh

Mama AqiL said...

Noj---> janji g kursus wei..walaupun aku sendiri nak tergelak mcmaner aku leh g kursus camni nanti..lalalalallalala

::Mamalyna:: said...

Siti, tq... memang keje gomen at least setahun kena ada 7 hari berkursus...

::Mamalyna:: said...

Nojah, hehhehee...aku ngan anum dah takde choice wei...

::Mamalyna:: said...

Anum, hehehehe...tq coz jawab perlian si nojah tue...