Thursday, April 1, 2010

Kena Tinggal Sebulan TAu!!!

Tadi baru terima call dari asben bitau yang die akan OUTSTATION SELAMA SEBULAN!!!! Keje 2 minggu di Melaka dan 2 minggu di Negeri Sembilan....Sebelum kawen ari tue keje kat penang....

Ofis asben ai camniler....antar staff keje luar lama2.... arahan pun leh datang ngan tetiba, ari jumaat bitau, ari ahad dah kene pegi..... tempat tido time outstation nanti, pepandailer nak duk mane.... ingat masa die keje kat penang, 2 malam tido kat otel grand con, 2 malam lagi kat otel traders pehtu cariler mana2 otel lagi....baju semua antar basuh kat dobi.... Idup dah macam kaum nomad dah....pindah randah! Pendek kata, meka nie kalau outstation semua pakai duit sendiri dulu baru claim....

Start outstation minggu depan sampailer akhir bulan, silap aribulan, lyna dah pandai cakap baru ayah die balik umah.... Nasib baik mak ai ada skang nie, kalau ai sorang2...alamatnyer, menangisler ai tetiap malam...huhuhuhu...

4 comments:

.:fyzz:. said...

fuh lama tuh ejan..tp demi tugas..dh diarahkan..takpa la demi rezeki lyna dan yu gak ..kan kan..

~aSHa~ said...

nanti suh la anta ke dobi aku plak ye....tolong menolong...pe salah nye kan..dari anta dobi cina

::Mamalyna:: said...

pijot, memang lama...aduyai..tugas yang amat membebankan...hehehe

gidah, dobi ko kat kemamang, die keje melaka & n9...tp next kat pahang tau...nanti aku suruh p kedai ko..

bukhairiah said...

xpe, nnt ai jg dia kt melaka nie.heheheh