Wednesday, April 28, 2010

Ironing Aid - For Easier and Faster Ironing

Khas buat nogha yang malas iron baju....even ai pun sama malas nak iron baju nie...hehehehe.... ni ada satu produk from Cosway.... terbukti senang nak iron baju...just spray cet...cet jer kat baju tue.... Insya Allah masa untuk iron baju tue dapat dijimatkan....
Antara kelebihannya:-
Melicinkan Kedutan di Baju bukan di Muka
Membantu seterika dan melicinkan kesan lipatan dan kedutan dengan mudah agar pakaian kelihatan kemas, berbau segar dan selesa dipakai. Tidak mengandungi kanji yang mengeraskan pakaian.
Anti-Bakar bukan Abu Bakar
Mencegah kesan terbakar/berkilat pada pakaian bergosok.
Anti-Statik, Anti-Kedut
Mengelakkan pakaian daripada memaut pada badan atau berkedut dengan mudah. Sesuai untuk semua jenis fabrik
So jom cepat beli... ada promosi, beli 2 dapat percuma 1 dengan harga RM9.80 jerrr....

4 comments:

Ibu Ayra said...

ros x suka ironing aid nih...x suka bau dia...mama ros mmg pakai benda alah nih...ros biaa pakai air paip ja...kalau nak wangi, boh softlan atau pelembut pakaian lain....jimat kos....hehehehe

::Mamalyna:: said...

ros, iye ker... memang bau die cam kureng sikit...tp nak jimat masa punya pasal...guna jelah...hehehe

Siti said...

izan. mmg senang yer..isk2..mcm nak try jerk..hehehe..apa2 yg leh memudahkan kerja ni mmg patut di cuba kan...hahaha

::Mamalyna:: said...

Siti, leh cuba siti... cam ai yg tak bape suka menggosok nie..pakai jer yang nie...murah dan jimat masa..