Wednesday, April 14, 2010

I'm The Winner....So Hepi....Syukur Alhamdulillah

ai kan suka masuk contest dan giveaway....sebab tue ler wujudnyer blog untuk contest yang ai masuk....dan ari nie pihak penganjur umumkan winner giveaway...dannnnnnnnn

Ai yang menang....Yahooo.....Suka2.... TQ so much kepada TH Corner coz anjurkan giveaway ini dan tq buat anak penganjur yang wat cabutan n terambik kertas yang tulis nama ai....

Hatiku berbunga2 riang.....lalalalala

12 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

hoh

Siti said...

waaahhhh...murah betul rezeki ai yer..tahniah.

MRS. K said...

menang lagi! sungguh ku jeles! eh, hadiah pinggan ari tu dah dapat semalam... nanti i kasi update! heheeh

Echa said...

waaaa.. memang lagi ke.. tahniah... baper banyak adiah dah ni wei.. grrrrrr... :p

Ibu Ayra said...

bertuah sungguh....

maszmadi said...

congrat ya mamalyna... best nyer dpt adiah... biler arr laks giliran aku nie...isk

LYaFRINA said...

TAHNIAH..TAHNIAH.. REZEKI

::Mamalyna:: said...

izan, tu je ker?

siti, tq...heheheh

mrs. k, lagi? hehehe....cepat upload, mau tengok pinggan yang cun tue..

::Mamalyna:: said...

Echah, heheheh...tq...janganler marah, bawak2 bersabor...heheheh

ros, tq2...

mas, banyak jugak contest/giveaway yang ijan takde rezeki...

lya, tq...

Mama AqiL said...

"ijan menang lagi" itu adalah kata2 yang keluar dari mulut IBU HNI..hihihi.aku yang takde internet kat opis mmg tak tau per2..ko lagi ek..ishh..ishh..anyway TAHNIAH.

::Mamalyna:: said...

anum, hahahha...aku tau mesti izan boring ngan aku...nak wat camne...ape2 pun, alhamdulillah..

.:fyzz:. said...

mmg lucky tui la ko ejan wey..bak skit hadiah tuh kat aku..huhuuhu..