Friday, April 23, 2010

Cream Puff Yang Sungguh Gebu + Lazat...

Hari ini saya ngan 2 kawan belanja makan bahagian kami.... alhamdulillah, kami ada rezeki lebih sikit.... Pehtu selain makan nasik lemak lauk ayam, nak ler jugak ada desert ker.... Kebetulan kawan saya tue dah buat cream puff, plan nak antar ke care tp cafe ofis die takde karan so tutup... so die takde mood... So tanpa fikir panjang, ai terus kata ai ambik jer cream puff tue.... So decide ai p ambik kat umah die kat taman equine tue.... bukan jauh mane dari putrajaya kan....

So dalam kul 8 malam, ai gerak dari umah, senang jer nak cari umah die nie... ai sedikit nebes coz ni first time jumpa kawan nie...member blogger.... Bila dah jumpa umah, call bitau yang ai udah sampei.... Nak tau sape kawan tue... kawan tu nama SITI aka tuan punya TERATAKIBU.... Ingatkan dapat jumpa batrisya dan jannah tp kakak tue kuar ngan papa.... so dapatler ai jumpa ngan wafi sahaja... Borak2 punya borak sekali bleh terlupa nak ambik gambo... lupa ler.... Yg kelakar lyna, bleh die asik nak bersalam ngan siti...sikit2 hulur tangan pehtu hulur lagi...rasanya adaler dekat 4 kali duk salam ngan siti jer....

Bila dapat cream puff tue, mak aiii...besornyer...gebu plak tu... Biasa ai jumpa saiz comel2 jer.... Bila bawak ofis ari ni, ramai offismate kata sedap.... Siti, ai yang makan tu pun, sejujurnya bleh kata CREAMPUFF tue memang SEDAP!!! So kengkawan, jom order, tak rugi pun... memang berbaloi....

5 comments:

~anna&anuar~ said...

kak ijannnnnn... anda ditag....sile amik b4 lunch yeeee...

..nOj rawK.. said...

bestnye. dh lama x mkn cream puff ni. camne nk buat ek

::Mamalyna:: said...

anna...ye ker...nanti akak ambik yer...

::Mamalyna:: said...

nojah, aku tak penah buat pun...makan jer reti...

Siti said...

hehe..baru baca, thnaks yer izan. alhamdulillah...takut gak customer tak puas hati....he3