Wednesday, April 21, 2010

Awat Dani Wat Perangai Cenggitu....

Pelakon Faizal Yusop aka Dani dalam citer AdaMaya


Ai ni tak abis2 citer pasal slot AdaMaya kan... nak wat camno? Den suko....



So hepi coz AdaMaya dapat anak yang comel.... tp kenapa Dani tue ugut Maya kan... Time kat kedai baju anak tue, ugut Maya yang die akan pastikan dapat kawen ngan Maya even satu hari jer.... Pehtu siap antar bunga untuk Maya time Maya convo...then kasik kad ugutan kat Adam lagi....



Cian bini die kan.... dah ada anak lagi tp Dani nampaknyer tak sepenuh hati cintakan wife die....

4 comments:

~anna&anuar~ said...

ha ah la kak ejan.. sian btol kat bini si dani.. kuang asam btol si dani tu... adam ngan maya tu suuuweeettt je kan... suke!!!

mamalieyna said...

hikhik..kita semalam pun tgk citer tu, terfikir yg sama..awatla si dani tu, makin jd penyibuk skrg ni, siap ugut2 camtu pulak..haish..padahal citer dlm tv je tu.. :p

::Mamalyna:: said...

anna, tu ler pasai...geram plak kat dani...adam ngan maya dah bahagia dah, die plak sibuk nak kaco lagi...amarah betul..

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, tu ler dani tue, sibuk plak die... jeles lagi tue pehtu berdendam ngan AdaMaya...