Thursday, March 4, 2010

Melaka Part IV - Lyna First Time Gedebosh In Swimming Pool

Kat otel nie ada swimming pool dan ini adalah first time ai gedeboshkan lyna dalam tue...lucky die tak takut air yang banyak n besar tue.... Before p melaka, memang ai duk mencari2 swimming suit tuk lyna... survey punya survey, majoriti mahal2....kalau boleh ai nak beli yang murah2 jer dulu coz tak tau lagi lyna tue suka ke takut air....bukannyer ape, mana tau kut beli yang mahal sekali lyna tak mau, rugi plak di situ....floater pun ai tak beli, kalau beli konpom ai masuk contest anjuran Ibu HNI tue...hehehee

Akhirnya ai dapat jugak mencari swimming suit lyna, yang murah2 jer...tp terbesar plak...nasib baik MIL pandai jahit n oter baju tue...so dari tali 2 ikat atas bahu, jadi tali bebet ikat kat leher jer....aowwww lyna sungguh cekci....kecik2 takpe, besar2, JANGANNNN!!!
lyna yang memang tak takut air...leh lagi nak jalan2 atas tue....ai pun gedebosh sekali masuk dalam pool tue...

Ahli rombongan yang mandi cuma mak ngah + pak su lyna + tok wan & cik wan....yg 2 org lain adalah 'termandi'.... Mak ngah lyna sewa baju mandi...Sewa baju mandi rm5 jer tp kena letak deposit rm50...

we with mak ngah
sila fokus kat mamat baju merah tue....lihat ape yg die buat...memula die duduk kat tepi tue, just kaki main air
pehtu die turun step sikit...kasik pungkok n paha kena air...
pehtu die turun lagi kasik peyut die kena air...
pehtu die abis basah semua....heheheheh
Wahai cik abang sayang, KALAU NAK MAIN AIR, CAKAPLER NAK MAIN AIR...MASUK JER DALAM POOL TERUS, JANGAN MALU N JANGAN SEGAN, hehehehhe....Ya ampun bang, terkutuk plak!!!!
xtvt ptg, Melaka Part V kami ke MENARA TAMING SARI

3 comments:

~aSHa~ said...

best best..lama gak aku tak gedebosh mcm ni

::Mamalyna:: said...

bukan ke ari tue ko gedebosh kat waterpark gambang? cam baru je lagi..

ibuayu said...

datang melaka ye..duk hotel mana..dapat makan asam pedas tak