Tuesday, March 9, 2010

....For The First Time...

Ari sabtu lepas, kan pagi tue ujan kat putrajaya.... My sleeping partner frust menonggeng-nonggeng coz tak dapat main tenis ari tue....hehehehe...padan muka!!! so diajaknyer kami ngan lyna kuar p cari bekpes....Ai on jer, lagipun memanggggggggg dahhhhhh lamaaaaaa tak kuar umah ari sabtu paggggggggggggiiiiiii.....

dan for the FIRST TIME ai pegi pasar tani mardi kat tapak MAEPS tue..... even dekat sangat2 ngan umah ai tp ai tak penah pegi tau....pity me kan...sila salahkan asben ai yer.... dah sudah mensurvey semua gerai2 tue.... harus dicari makanan bekpes yer....dah tadi sebenorya kuar nak cari bekpes kan tp melencong ke situ plak....

so decide makan kat lot 10 kat area kg dato baginda tue.... memang ai tau yang ari tue LTdL...laluannyer ialah putrajaya ke genting highlands tp tak sangka plak meka akan lalu kat depan kedai tue....

dan for the FIRST TIME since Le tour de langkawi wujud iaitu 15 tahun yang lalu...ni ler ai tengok ngan mata pala ai sendiri....sebelum ni duk tengok depan tv jer....

kayuh jangan tak kayuh...letihler kaki korang nak kayuh naik genting nanti...

2 comments:

.:fyzz:. said...

cewah..mujuq lyna tak join kayuh gak..aku pun tgk life hari tuh masa depa lalu kot belah aloq setaq..sempat la lambai2 mat saleh yg dok kayuh gerek tuh hehehe

::Mamalyna:: said...

pijot, aku tak melambai pun...banyak mat saleh kan...