Tuesday, March 9, 2010

CCM Melaka - Last Episod

Sebelum gambar jadi basi or jadi tapai...meh ai sajikan mata korang ngan gambo2 cuti-cuti Malaysia kami...

Petang sabtu tue, kami naik Menara Taming Sari...

my luvly family + lyna with her blur face...sokmo wat camtue tau...

ai takut2 berani jer berdiri nie...hehhehe
Seterusnya kami ke Muzium Samudera

Panjat jangan tak panjat....sila tengok lyna yer...lyna nie silih berganti orang mendukungnyer...hehehe...untung minah tue kan...kali nie turn pak su

peh jer abis masuk muzium tue, kami dinner kat pernu...cadang hati nak p umbai...tp ai tak tau lor....redah jer masuk pernu...gambo yilek....ai makan tp cam tak menghayati sangat2 makanan tue coz lyna ngan asben dalam kete...ai makan laju2 jer...so kami gilir2 makan...lyna pun time tue letih sangat agaknyer....moody semacam.... dinner kami dibelanja oleh pak ngah lyna...thanks so much!!!

Pehtu kami patah balik ke bandar hilir, round2 n ai naik pirate nie....
dah abis menjerit2 kat atas tue....dah rasa hayun2 cam nak lambung masuk sungai jer, my family naik eye on melaka plak...
Esoknyer, dah check out bilik semua....before balik ke pjaya, kami singgah di ZOO MELAKA.... time nie kan ai diserang senggugut teruk....memang rasa bawak badan jer....bebetul2 takde mood....
Dan alhamdulillah, kami selamat sampai di putrajaya kul 4++ petang....family mertua ai bertolak balik ke Alor Setar kedah selepas maghrib...
buat ECHAH N MRS. BUBU, sori sangat2 coz tak dapat jumpa korang...insya allah, jika kami ke sana lagi, kita akan ketemu yer....
*gambo2 percuti dari kamera ai n my adik ipar's*

4 comments:

bukhairiah said...

nk tau? ai xpenah naik menara tu lagik..ai gayat nyah...

Lekir said...

selamat kembali ke Melaka lagi.. Pernu dan Umbai dah dekat dah.. lebih kurang 2-4 Km je depan tu..

.:fyzz:. said...

wah aku teruja la tgk melaka bandaraya bersejarah..last aku pi 2 years ago..eh 3 years ago..time kusus..emm aku dh mention dh kan..hahah.btw..sonokkan bila jalan ramai2 ngan fmily cam nih meriah

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, is it true?..takpe, nanti bila2 masa bleh naik...

lekir, iye ker...tak tau sangat tempat tue...