Tuesday, March 23, 2010

Alahai AF8!!!

pic taken from murai.com

Ini pendapat peribadi ai ler kan, coz minggu ni dah masuk minggu kedua AF8...so far tengok semua pelajar semua bleh nyanyi cuma ok ngan tak ok jer....konsert first, ai suka persembahan iwan ngan adira....yang lain2 tu biasa jer, maybe meka neves ke ape ke....kalau ai, ntah2 terus tak bleh nyanyi, hehehehe

Pehtu ai tengok plak debaran af iaitu malam ahad lalu yang annouce penyingkiran shah tue...yang ai nak komen ialah....PESERTA LELAKI AF8, MURAHNYER NGAN AIR MATA....emosi betul.... nangis teresak2 sampai meleleh air mata.... ai ingatkan shahir yang gaya ustaz tue ok, rupanya sama jugak.... Tadi ai tengok diari, meka same2 tengok video clip pesanan dari shah tu pun meka nangis jugak....

By the way, mungkin meka ni masih muda dan budak2 lagi...tu emosi lebih tue....

9 comments:

Nida said...

kadang2 kelakar pula rasanya... macam tak akan jumpa langsung dari gaya nangisnya..

bukhairiah said...

huhuhu ai dh berapa musim xtgk AF... last ms Zahid..pehtu, rs xhingin tgk...nangis je kejenyerrr cengeng...lgpon tiap2 thn de, dh mcm boring n xgempak

*Miss Geli^ said...

menangis konon...
mengapa kau menangis disini??
pergi kau menangis di sana..


ala..air mata lakonan..nyampah pun ada kan..cam lembik sangat..tah pe pe

umilia said...

btul3x..aku stuju..sgt tekjut bile tgk dorg sume menangis bagai nak rak..mcm da ilg kwn trus je..not badla dorg tu..stakat ni tak minat sp2 lg..tp tak suke tu adela..hahahaha..bkn tak suke lgsg kan..kurg suke dgn anum..mcm pelik skit tgk..eh tak kene saman kan komen cmni..huhuhu..

SuZiE said...

YUP... nyampah lak tgk peserta2 lelaki tu nanges.. buruk benar!!

Siti said...

hehehe..siti tak baper tgk sgt AF ni..tapi hari tu ada gak tgk ulangan konsert 2. bagi siti..boleh la..baru lagi kot...

P/S: hehehe...budak2 lagi tu..emosi lebih.

::Mamalyna:: said...

nida, betul2 punya nangisler...sampai merah2 idung

mrs. bubu, tu ler, tetiap tahun nangis tp ai tengok jugak, hehehe

nogha, tu ar kan...meleleh jer..naik muak aku tengok...

lia, ko tengok yek...anum tu pun aku kurang gemo jugak...terkinja2 jer..galok pun iye jugak..

suzie, nangis meleleh2 kan..

siti, tu ler, bebudak lagik...

beba said...

btol laa..apsal la diorang nak menangis2 bagai ni...ada orang cakap (kawan kepada kawan one of peserta AF) tak tau la di mana kebenarannye tu kan..tp diorang ni semua mmg berlakon jek lebih..mmg disuruh..apa2 yg dalam diari pebenda tu pon sama gak..mmg staged jek..bukannye bebetul real..untuk memancing undi la tu..

lgpon mmg tu la motifnye astro buat rancangan AF ni..nak dapat untung thru sms undi tu..

just my 2cent jek..jgn marah plak kepada peminat2 tegar AF ni..hehe..sy tengok gak la..tp selalu nya tengok konsert ulangan jek..hehe..

::Mamalyna:: said...

beba, camtu ke...tp agak2ler...ni meleleh sangat2...sampai kita plak yg rasa geli geleman...astro memang nak ranking punyer kan..