Wednesday, February 3, 2010

SweetLovely Shoppe ~ Cutest Baby Photo Contest~

Ari tue, aku ada bitau yang lyna terpilih dalam Top 10 untuk contest ini kan...dan semalam SWEETLOVELYSHOPPE telah mengumumkan keputusannya....
Nama : Lyna Nurfitrina bte Mohd Hilmy
Umur : 1 tahun 4 bulan
Nama Ibu : Norizan binti Ibrahim
Alhamdulillah, gambo lyna yang ini MENANG 1ST PRIZE!!!!! TQ so much kepada juri yang pilih lyna dan kepada penganjur yang menganjurkan contest ini...
Insya allah, utk contest ini, aku dan lyna akan dapat hadiah
1st prize :
1)Barangan Tupperware Brands
2)Koleksi Baju di blog ini (mengikut jantina dan saiz pemenang-jika tidak bersesuaian akan ditukar kepada hadiah lain)
3)Baucer 15% sweetlovelyshoppe
Untuk lihat nama pemenang yang lain, bleh ke blog SweetLovelyShoppe
**bila aku menang ni, automatik aku teringat kat gidah, nanti konpom die kata aku ong keng siong

10 comments:

Zimah's Depart said...

tahniah..mmg lyna ngan mamanya ada ONG..hehe..

::Mamalyna:: said...

zimah, toce2, hehehehe

Echa said...

tengok tu.. tengok tuuuuu... aku dah agak da... lyna ni memang comel... hoyeeeeee...tahniah...

::Mamalyna:: said...

echah, hehehe...toce2...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tahniah.. lyna memang budak bertuah..

akak dah lama giler tak masuk contest. cam dah malas..hehehehe

..nOj.. said...

tahniah wei. gambo ni mmg ONG KUAN HONG betul la. ko ingat x ong kuan hong tu wei

::Mamalyna:: said...

Kak mimi, toce2...akak yg menang tu pun dah berbaloi2 kak...

nojah, hehehe...toce2...mamat cina tue aku ingat...ntah mane die skang, aku add die dalam FB

~aSHa~ said...

nak kena sebut lagi ke tak...

sama spt dlm sms je la ek...

(oit aku tak kecik hati pun kalo ko riak kat aku yg ko menang...ceh ko ni..ada ke riso aku kecik hati ko menang, tambah2 si lyna menang...hset aku rosak tu yg lmbt2 reply..share dgn hUBby tepon skrg ni...kena cari tepon baru la ni...ONG KENG SEONG..tak kira nak sebut jugak)

tahniah beb...

psssttt mazri intai tadi..smpt dia ckp..nape tak masuk gambo baby dlm contest tu...aku ckp..aku ni tak rajin mcm mamalyna ni...byk rule kalo masuk contest2 ni...kalo time rajin leh ar...time dtg mual2 ni...adehhhhh la....lagpun baby aku tak secomey lyna ni..sure kalah peringkat awal lagi...lalalallalala (tapi dia tetap comey di hati aku)

::Mamalyna:: said...

gidah, aku saje jer mesej ko tue, bukan sebab riak coz aku memang tau ko akan ckp aku ONG KENG SEONG, hehehehe...tu ler, apsal ko tak masukkan gambo baby? join jer contest...menang kalah belakang kira..