Tuesday, February 16, 2010

Masih Lagi Di Alor Setaq

aku ngan family masih lagi di umah PIL aku kat Alor Setar....nampak gayanya, ari jumaat baru balik putrajaya....so aku teruskan ambik cuti aku tiga hari mulai ari rabu sampai jumaat....Aku dah apply cuti sesiap yer, bos aku dah luluskan before die beraya....

Cuaca di alor setar, mak aiiiiiiiiiiiiii panas bebenor...pijot, awatler hangat sangat kg hang nie wei....gile punya panas...baca paper tak yang kes keretapi terbalik kat guar tue....puncanya ialah rel mengembang dek cuaca panas nie..... Adik ipar aku pun dah selamat bertunang pada ari semalam iaitu ari senin, insya allah bulan mei nie, aku akan dapat sorang lagi beras...oppsss silap, biras.... so wat pijot lagi, hang nak aku jemput hang sesiap ka?

aku with my doter with makcik lyna


bye, selamat bekerja ari esok yer kengkawan.....

4 comments:

.:fyzz:. said...

salam siaran dari aloq setaq..wey esok ka hang keluaq la mai pekena meehun sup ka kat pekan aloq setaq nih..tak pun tak makan..sambil minum nescafe tarik ka...hehe..aku dh keja dua hari..esok kamis..lusa cuti lak..
ramai tuh beras hang noh eh biras..hehe..pepun tak lama lagi kenduri plak ya..bulan Mei..takpa nnti hg jemput len..jmput mulut pun available..hahahah..

tuh la cuaca la nih mmg panaih lit lit kat aloq setaq..mujuq aku tahan karat..hahahahah..mmg panaih wey...

zue @ annaleeya said...

cuti CNY sy pon blik umah PIL gak.. adik ipar saya tunang gak 14hb ari tuh... insyaallah 10/10 ni dptla jgk beras.... eh... birasla... he3..

::Mamalyna:: said...

pijot, aku tadi p bekpes kat kedai din kat tanjung bendahara...panas hangat giler wei....aku kalah dah nie...esok aku gerak balik pjaya...

zue, sama2ler kita dapat biras...hehehe

.:fyzz:. said...

lor dekat je la ngan ofis aku tuh jln tanjung bendahara..dulu tadika lama pia kt jalan tuh la..tuh la ..mmg hangat la nih wey..36-37 darjah celcius..hangat..mmg hot..lebihhangat drp biasa..hehe