Monday, February 22, 2010

Kembali Bekerja

Helooowww....How r you? (sila cakap cam idlan pon pon yer....) Akhirnya ari nie aku kembali bekerja setelah seminggu bercuti...Perasaan? Wuarggghhhhh!!! malas giler....tp gagahkan diri n kaki p keje jugak....

Paler aku pening skang nie, tadi aku dah telan panadol 2 bijik....sat lagi konpom aku rasa ting tong...okler, babai..

6 comments:

Ibu Ayra said...

tunggu jugak call dari org putrajaya, kot2 nak mai umah or ajak jumpa... tapi takdak pun...huhuhu....tak dapek jumpa lyna...

.:fyzz:. said...

cewah cuti sakan hg noh...takpa dh alang2 kan..huhu hari nih msti tak dak mood nak keja kan..pepun keja tetap keja..selamt bertugas kembali..lyna camner ok ka..? maklumlah cuaca panas kt kedah kan..malam tadi hujan rahmat.setelah berbulan tak hujan..

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

selamat kembali bertugas =D..
me.. mgu i nak cuti. balas dendam, CNY duk umah je..

fitty's pinky rose cottage said...

salam mamalyna

bleh tak saya dptkan alamat tuk saya hantar hadiah giveaway yg u menang hari tu?

saya dah email bnyk kali tapi no reply.

thanks
fitty

~aSHa~ said...

wei aku punye ucapan tadi mana? ke aku intenet aku trouble..arini mmg sengal tul..kalo budak masuk kursus IT sure intenet trouble...

ok kembalik kan moood berblog jugak ye

::Mamalyna:: said...

ros, sori sangat2...even duk kedah seminggu pun, banyak benor xtvtnyer...tunggu jemputan kami bulan 5 tau...yang tu, ros n abu mesti datang...

pijot, akhirnya kedah ujan...lega tu..lyna? makin notti n manjalerr ngan mak tok n tok wan die..

Leily, sama2ler kita, hehehe..

fitty, saya dah balas dalam komen..

gidah, tak tau mana komen ko..tenet problem kut..