Friday, January 15, 2010

Pogy Design

Gambar di atas hasil tangkapan pogy dari pogy design....gambo nie disnap semasa die mai umah kami ari ahad lepas..... cengkononnyer nak wat outdoor ps ler petang tue tp ujan lebat plak....kisahnyer melepakler kat umah sambil layan AJL.....maklumler pogy kan dah ada kamera besar bagak....tak mainler kamera mini yang bleh letak dalam hbeg jer cam aku nie ha....ni org ada beg kamera sendiri....kalau bawak tue, aku tengok cam jururawat yg datang umah cek org bersalin jer....hahahahah...ampun maaf yer pojie....kutuk lebih kang, hang tak mo ambik kami sebagai model ang plak....

Penerangan gambo,
gambo kotak atas - lyna tengan bermanja2 ngan ayah kesayangan die
gambo kotak atas lagi - lyna ngan aksi kwekk..kwek... itik tue...
gambo kotak bawah - tuan punye blog ngan mak nyerr
gambo kotak bawah lagi - lyna yg duk merayap dalam umah tue, tak reti duk diam
gambo beso itam putih - lyna ngan aksi ALAMAK...

Lyna skang nie, kalau kita sebut ALAMAK jer, mesti die angkat tangan letak atas pala die....sape ajo? aku yang ngajonyer....hehehehe....dan skang nie kat tb kan ada iklan breeze yang budak kotorkan baju die kena sos tue, kan budak tue sebut alamak....lyna otomatik angkat tangan letak atas pale.... kalau 10 kali sehari iklan tue ada kuar tb, n die dengar jer alamak...alamatnyer 10 kaliler die letak tangan atas pale...

Buat pogy, teruskan usahamu....mana tau, kut nanti jadi photographer terkenal, jgn lupakan kami no... bab2 model cilik ke model besaq ker, kami anytime available, hehehehehe

4 comments:

..nOj.. said...

hehehe alamak betul budak lyna ni... kelako dia wat kepek kepek tu

::Mamalyna:: said...

nojah, kalau ko tengok sendiri yg die wat kepek kepek tue pun, kelako tau...buat siap ngan bunyi lagi, hehehe..wei, citerler pasal daryn cakap...

Anonymous said...

Hi all. How are you?

Anonymous said...

What i find troublesome is to find a weblog that may seize me for a minute but your weblog is different. Bravo.
Congratulations on possessing certainly one among probably the most sophisticated blogs Ive arrive across in some time! Its simply superb how a lot you’ll be capable of take into account away from a thing mainly simply because of how visually beautiful it is. Youve place collectively a terrific weblog site area –great graphics, films, layout. This is definitely a must-see website!
I’m still learning from you, however I’m improving myself. I definitely love studying every thing that is written in your blog.Keep the tales coming. I liked it!
hey all, I used to be simply checkin’ out this weblog and I really admire the idea of the article, and have nothing to do, so if anyone want to to have an engrossing convo about it, please contact me on AIM, my name is heather smith
Highly rated post. I study one thing completely new on totally different blogs everyday. Deciding on one . stimulating to read the paper content from other writers and learn slightly something from their website. I’d like to apply certain of this content on my blog you’re mind. Natually I’ll give a link right here we are at your web-site. Admire your sharing.