Tuesday, January 26, 2010

Menang Giveaway...Yahoo!!!!

Long time ago....dalam bulan 12 gitu, aku masuk giveaway anjuran cik ameh sempena weeding die kan....skang nie dah tukar gelaran kepada Puan Ameh....hehehehe.... Ari tue masa die naik kat ofis aku nie, die cakap aku menang giveaway tue tp adiah lupa nak bawak....aku? sangat sukaler bila kata menang kan...hehehehe

Tup2 pagi nie, bila aku masuk jer bilik aku tiba2 tengok atas kusi aku ada satu paper bagi itam yang penuh misteri....cewahhhh....pehtu nampak ada kotak2 kaler pink dalam tue...
tangan terus laju godek isi dalam paper bag tue....pehtu terbacaler ini...meh kita baca ramai2 yer....
CONGRATULATIONS!
-1ST PRIZE-
AMEH'S WEEDING GIVE AWAY CONTEST!
LOVE, AMEH
wahh....aku manyak suka lorrrr..... meh kita bukak lagi ape adiahnyer....jeng..jeng...jeng...Botol pink = ESTEBEL ENERGIZING WATER FOR WOMAN
Botol itam = ameh wedding gift
lipstik Water Shine 3D Essence from Maybelline
nak tau ape weeding gift ameh? ni dia si botol itam...bukan sebarang itam kerana ia adalah KICAP TAMIN ok....sungguh unik kan....label botol tue ameh letak gambo meka berdua ngan trademark 'Perisa Kebahagiaan'.... aku tanya ameh, die kata botol kicap nie memang syarikat tamin ada buat tuk travel....so kepada nak wat wedding gift yang unik camnie, sila terjah sykt tamin yer...kicap kipas udang, aku tak tauler plak ada tak wat botol jenis kecik camni..
dah dapat lipstik kan, harusler pakai.....yg paling aku suker tue coz kaler die...kaler cam pink peach....sapu ijan jgn tak sapu...hehehehe
aksi poyo aku, sila fokus kepada bibir sahaja yer....bibir saje dimuncungkan kerana diliputi oleh lisptik baru...heehehehehe...
p/s : pagi nie aku cek satu blog penganjur contest, aku menang no. 3...nanti aku update yer...

11 comments:

::AyahLyna:: said...

Hamoiii hamoii hamoiii terus rajin haih..!!!

iz-AnN عبداللطيف said...

ko memang ada ong...asik la menang...heehe

~aSHa~ said...

ko mmg ong keng siong tau...bikin panas je...ahahaha

::Mamalyna:: said...

ayahlyna, kira untungler nie ejan menang tau, selamat poket u tuk kuarkan bajet ai beli lipstik, heheheh

izan, hahaha...toce2

asha, nasib baik aku menang yang nie tau, nama aku tak naik pun dalam cabutan bertuah anjuran ko tue...

Zimah's Depart said...

tahniah..mmg bertuah ejan ni..asek menang je..hehe..

::Mamalyna:: said...

ziemah, udah rejeki namanya...kali ni menang dapat adiah tuk diri sendiri...hehehehe

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kau memang bertuah ijan. congrates!

::Mamalyna:: said...

kak mimi, thanks a lot, heheheh...amboi kak, duk kat ofis dendiam sambil tunggu hadiah yek...

..nOj.. said...

ko lagi... huh xde org lain ke.

wei kicap? biar betul. bengom betul. bwk kicap merata2. letak lam handbag. hehehe

::Mamalyna:: said...

nojah, salah aku ke?hehehehe...dah rezeki aku, nak wat camne...betul wei kicap tue...unik kan wedding gift die...

asputra said...

tuah dgt b'golek.. congrats fm me ijan..
kicap tamin tu sama mcm yg almas pnye sourviner masa dia kawin kan ijan..perak made...