Monday, January 25, 2010

Hari Ini Hari M.A.L.A.S

Based on tajuk....mak aiiii...ari ni aku sangap sungguh....MALASSSSSSS BEBENOR.... malas segala2nya....tp malas2 hal persendirianler....bab2 keje ni, semua settle n takde keje pun!!!! hehehe....bos aku pun duk menaip ape kat pc die pun, ikut suka dialer....aku wat hal aku jer... nak blog walking, blog running, blog jumping pun cam takde mood jer....ishh nape aku nie? nak kata ari ni tak berduit....ari nie duit dah banyak!!!!! heheheh...ari nie kan ari gaji kepada org2 gomen.... tp duit tue, tak petang nie atau esok...susutler amaun tue kan...

Mood rajin, plz datang kat aku.....plzzz...plzzzz....

2 comments:

mamalieyna said...

Mybe sbb hari ni adalah Hari Isnin kot..hehe..best la org gomen, leh sopin moping dah, kite?...tunggu ujung2 bulan ni ler..tepat2 31hb! huhu..

~aSHa~ said...

arini malas gak..tapi kena gak rajin sbb ada keje..camno tu...aku smlm la ari yg adeehhh malas sgh..tapi kena paksa diri je...nyampah tul ada perasaan malas ni