Wednesday, January 20, 2010

Lagi Hasil Pogy Design

Pagi sabtu dah sibuk ikut ayah main bowling kan....petang tue, pojie ajak kami ambik gambo kat playground....maklumler, pojie nak test power ngan gadget baru die kan.... dan iniler antara gambo yg die publish setakat ini... ni pun aku ambik dari FB die.....
lyna yg xcited kat playground.....ni nak terjun dari jongkang jongkit nie, nak kejor mainan lain...
touch up yang sangat2 aku suka....pojie, aku suka giler gambo nie, hehehehe
lyna kat mainan toing2 gajah tue...aku tak tau nak bagi nama ape kat mainan tue....hehehe
'Sehening Kasih Ibu'....aku yang suruh pojie ambik gambo aku n mak aku camnie....berkali2 snap ni....kisahnyer aku nak tunjuk mulut aku kiss pp mak aku tu tp mak aku p rapatkan pp die kat mulut aku, last2 nampak muka aku terbenam kat dalam pp mak aku...nak wat camne, dah dua2nyer tembam, hehehehe...

11 comments:

~aSHa~ said...

pojie tu laki ke pmpuan...dua2 leh guna nama tu..

tapi tak kisah le laki ke pompuan..yg penting...cantik gambo2 yg dia snap...terutama yg no.2 tu...kredit to her..her ke..to dia la..

..nOj.. said...

aku pun suka gambo yg ko suka tu. menarik tertarik lyna mmg debomm huhuh

aLoNg@Na said...

aku suka gbr2 yg si poji ni amik..poji ni laki2 kn,aku tau..hehe

aku pn suka gbr yg no 2 tu,tp aku lg suka gbr yg last tu..sgt 'kasih' aku nengok gbr tu....

mak,along nk cium mak cenggitu jugak!....mmmuuuuaahhhhh

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

pojie ni kawan kau ek.. untung la ada kawan boleh tolong shoot pree. heheheh

Ibu Ayra said...

sweet la gambaq ejan ngan mak ejan tu....

.:fyzz:. said...

wey gambar lyna yg ko kata ko suka giler tuh kan..aku pn suke giler gak la.serius ..teserlah la keprofesionalan si pojie tuh..cantek2..aku suke..leh di framekan tuh..

Anonymous said...

Salam,
Bagi kwan2 yang tak pasti jantina saya..saya adalah lelaki tulen, beristeri dan ada anak 1 gegirl lagi,Actually, saya freelance designer dan Merangkap fotographer Pogy Design namenye... Tq semua yang kata suka..kalo nak photo shoot call la saya eh tanya ijan... anytime set tempat jer..harga dijamin puas hati korang..thanks

Pogy Design said...

Salam,
Bagi kwan2 yang tak pasti jantina saya..saya adalah lelaki tulen, beristeri dan ada anak 1 gegirl lagi,Actually, saya freelance designer dan Merangkap fotographer Pogy Design namenye... Tq semua yang kata suka..kalo nak photo shoot call la saya eh tanya ijan... anytime set tempat jer..harga dijamin puas hati korang..thanks

*Miss Geli^ said...

aku suka ejay..
brape bayo neh?

::Mamalyna:: said...

asha, pojie tue lelaki yer...kat bawah tue tn punya diri dah jawab..hehehe

nojah, cantik kan...aku suka sangat!!

along, pojie tue memang lelaki n bapak org dah..balik pekan, cium mak along yer...

::Mamalyna:: said...

kak mimi, pojie nie same satu sekolah ngan asben, kawan serumah asben n kawan kitaorg dah...

ros, tq..heheheh...nak wat oudoor ngan pojie tak? die org gurun jer...

pijot, toce...aku cadang pun nak framekan jugak...wei, pojie ni org gurun jer..

pojie, bagusler hang kenalkan diri hang...hehehe

nogha, sila bukak blog die tuk pricelist..hehehe