Saturday, January 16, 2010

Klinik dan JJ

Semalam petang, aku ngan asben bawak lyna p check up kat klinik....sepatutnyer bulan 12 ari tue, tp asben aku sibuk ngan kursus....aku plak, mauler bawak lyna sorang2 p klinik...tau ajelah klinik putrajaya tue kan, nak parking punyeler susah....kalau pegi ngan asben kan senang, die drop jer aku kat depan klinik tue then die cari parking.....
ni budak yg hepi nak jalan....die tak tau yg kena p klinik....ari semalam jugak lyna baru pijak bumi coz last pijak bumi adalah hari sabtu....cian dak kecik tue..hehehehe
dah sampai klinik dan skang tengah tunggu no dipanggil tuk masuk bilik mane... kali ni jumpa staff nurse jer....kebiasaannyer cepat...
ayah dukung lyna plak....tak terkejor kami yer...asikler merata berjalan....seronok agaknya round2 dalam klinik tue... So far, hasil check up, lyna ok...berat bertambah n berat lyna skang adalah 9.2 kg....dan lyna dapat ubat cacing semalam ngan multivitamin...
Dah settle semua, aku ajak asben p JJ Taman Equine....aku nak cari sandal bagi mengganti sandal lama aku yg haus tapaknyer....lagipun aku nak p kursus ari selasa depan....harusler bergaya ngan sandal baru kan....

ni ler sandal aku, yg biasa2 sajer....rege pun biasa2 sajer...Brand pun Alain Delon jer....tu pun ada less 50%.... kali ini aku ambik kaler itam.....sangat2 selesa....tengah2 aku sibuk belek kasut....ayah lyna sibuk belek spek mata pinky tuk lyna....
ni ler spek mata lyna....rege RM8.90....cantik tak....semuanya PINK!!! lyna cam biasaler, bila kita kata cantik tue....lambatler die nak bukak spek tue kan....
harus ada gambar tuan punya blog ok.... tu ajelah rembatan kami kat JJ semalam, kasut aku n spek lyna....ayah lyna? cuma duit die jer berkurangan....hehehehehe

4 comments:

~aSHa~ said...

bagus lyna..kalo maisarah..lepas ckp cantik tu...dia bukak la...uhuhhuhu...

aku smlm baru rembat keyboard dan stand baru...ehehe...

mamalieyna said...

comei lieyna berspek pink! ^_^..

dilaOHdila said...

yang pasti spec lyna memang mengancam....(he he he)

::Mamalyna:: said...

gidah, aku kena cakap lyna cantik, baru lyna duk pakai lama, hehehehe

mamalieyna, semuanya pink...hehehe

dila, spek tue ayah die yg pilih...all pink!hehehe