Tuesday, December 1, 2009

Pencarian Model Keluarga

Kali nie nak try nasib masuk nie.....
dianjurkan oleh naman...papa baru dan mempunyai isteri yang cute iaitu fiza....

dan gambo yang aku pertaruhkan ialah
Jujur aku katakan ini adalah gambo feveret aku... gambo yang disnap oleh moon semasa aku join her mini PS....gambo nie diambil di Taman Putra Perdana, Putrajaya...area Shangrila Hotel nun di atas bukit sana....gambo ini jugak yg aku letak kat profile aku....Walaupun muka aku tak pandang kamera tp 2 orang insan kesayangan aku tetap memandang kamera....time nie lyna baru 8 bulan....bukan senang yer nak handle or nak arah budak sekecik nie tuk dengar arahan kita tuk pandang kamera time tue.....sebenarnya time nie, lyna badmood coz die nak tido tp kami tak bagi tido.....so bila die pandang kamera tue, memang untung sesangatler...
Cikgu naman, kiranya saya dah pass kan syarat2 kan...moga ada rezeki saya...Amin...

4 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

haah comel gambar ni. nampak loving family. akak pun rasa cam nak join gak la. hehehe..

good luck eh!

.:fyzz:. said...

aku pun rasa gambar ko nih pun mmg sesuwey dn mmg lawo ejan..maklumlah pro photograper yg snap kan..pepun aku wish ko berjya sekali lgi...insyallah..

~aSHa~ said...

aku dah agak mesti gambo ni ko pertaruhkan...ehehehe aniwei good luck...uhuhu

n@m@n said...

sama-sama murid-murid..

jgn lupa buat kerja sekolah ye..

good luck