Saturday, December 26, 2009

My Lovely Baby with Pacifier Contest

Kali ini ai nak join contest yang dianjurkan oleh PERTMUFFIN.

Memandangkan lyna penah guna pacifier dari dalam pantang hinggalah 4 bulan ++....pehtu lyna tak pakai dah.....dan ini adaler sekeping gambar lyna yang berputing....tak kira pakai siang ke malam ker, puting bulan tido tu ler dipakainyer....teringat masa mula2 asben beli puting nie, terus teringat McDonalds....kan lambang McD tue sebelah gambo matahari, sebelah gambo bulan...


Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY


Umur : 1 TAHUN 3 BULAN


d.o.b : 29 SEPTEMBER 2008


Sape nak join, bleh klik SINI yer

4 comments:

Ayu Hussien said...

jom join giveaway ayu plak...

PertMuffin said...

salam...
kita dah terjah tapi tak dapat tengok muka baby lah.. gambar takbleh view.
nanti email kat saya ok?

snhawa@teac.com.my


thanks :)

bukhairiah said...

lyna isap puitng lg x? camne ek nk pisahkan puting tue...

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, lyna tak isap puting dah....last isap masa 4m++ jer...die sendiri yg takmau, ejan lagi suka...hehehehe