Monday, December 7, 2009

Geramnyer Sayerr....

Bukan aku yang geram n nak marah kat orang....tp cik lyna nie....skang nie bila kita kata...EEEE...GERAMNYER....secara automatik die rapatkan gigi n muka geram...tengok tangan tue, siap genggam penumbuk lagi....yang lawaknyer...kita cakap sekali jer tp berkali2 die buat...sampai aku kata, dahler lyna wei...penat mama tengok, heheheheh
**sila abaikan muka aku yg tengah wat iklan colgate tue

8 comments:

.:fyzz:. said...

aku rasa ko la teacher lyna suh wat gerammmm nih yer..heheh..geram2 manja si lyna nih..:)

bukhairiah said...

ala ala tiutnyer gigi...(gigi lyna yer, bukan gigi mamanya) hikhikhik

..nOj.. said...

yela pehal gigi mak nye plak lebih2 tu... hehehe... ade2 je la cik lyna ni

Anonymous said...

eee..geramnye mak ngah tgk...comey gila..

::Mamalyna:: said...

pijot, tu die wat sendiri tau...tak tau mane die belajar...hehehe

mrs. bubu, gg mamanya lawa jugak kan...hehehehe

nojah, aku saje nak tunjuk yg gg aku cun jugak...cuma colgate jer tak jumpa aku lagi...

eda, sabaq no...kita jumpa minggu depan yer..

Anonymous said...

eee..geramnye ayah lyna tgk...comey gila..

Anonymous said...

hang tu sebok ja along..snap kat mana gambar tu?

::Mamalyna:: said...

eda, along tu memang suka sibuk pun...ni kat ayamas...kononnyer nak makan kat situ tp take away coz lyna lasak tak hengat dunia...hehehe