Monday, December 14, 2009

Ari Ni Aku....

Ari nie Aku....Batuk tak abih2 lagi + Ngantuk + Lupa Bawak Hphone + Riso kat Lyna yang demam + Kul 12.45 zoom p jenguk lyna kat taska + kul 2 kang, ngan berat ati pulang semula ke ofis + Kul 4.30 punch on time punyerr (kalau aku tak balik lg kul 4.30, nanti nojah pelik) + drive ambik asben + semalam asben bitau yang petang nak p ca4 + ape...ape jelah...

3 comments:

~aSHa~ said...

wutever pung...colourful je...

..nOj.. said...

nape ade nama aku? hahahaha betul ko kena balik on time... kalau x mmg aku jd gabra... berdebar2 jdnye heheh

::Mamalyna:: said...

gidah, i like colour...hehheheh

nojah, ko memang, kalau kul 4.31 ko tengok aku masih ada di ofis, berjela plak jawapan aku nak jawab ngan ko nanti...hehehe