Thursday, December 17, 2009

Ape Pandang-Pandang?

Seriously, ni antara gambo yang aku suka....aksi lyna ngan pengantin nie (lupaler nama pengantin nie coz ni isteri kawan asben aku...)

time kenduri nie, keadaan panas tau...lyna sedikit meragamler...muka pun masham jer....pehtu pengantin nie nak dukung lyna, die hulur tangan, lyna wat derk jer...tp pengantin tue terus jer ambik lyna dan lyna takdelah memberontak tak nak pengantin nie dukung....

Once jer lyna dalam dukungan pengantin tu....terus lyna pandang muka pengantin dan ini hasilnyer....gambar ni disnap oleh member asben...
aku nak tergelak tengok muka lyna....ngan muka mashamnyer...pandang muka pengantin tue ngan gaya tak puas ati jer

3 comments:

ibuayu said...

muka lyna selamba je pandang pengantin ...comel lyna sorang ni

::Mamalyna:: said...

ibuayu, muka lyna takde perasaan kan...

.:~e'mie~:. said...

kahkahkah...sejak biler lyna pandai buat muka tak puas hati ni..nak tergelak aku tengok..pandang lebih kurang ajer..kahkahkah..tahniah izan kerana anak ko dah pandai buat memek muka tak puas hati..