Tuesday, November 3, 2009

Teringin Makan Pehtu Dapat Bila Direquest

Ape ke hey nyerler mamalyna nie yer....Tajuk panjang bebenor....kisahnyer cenggini...

Dalam kul 10++ pagi camtue dan aku tengah ralit wat keje (ye ker wat keje?)....hphone aku berbunyi, tengok no asben terchinter aku tue naik kan...

asben : ayang, abang nak p bangi nie...nak p ****
aku : ooo ye ker...erm takpelah....
asben : tadi makan ape?
aku : mana ada makan! bekpes pun tak lagi nie....dah p kat kafe KBS, org ramai giler beratur, kuar balik, tak jadi beli...
asben : ooo iye ker....bistu ni nak makan ape
aku : abang, nak kfc
asben : kfc?....ala takyahler....
aku : ermm takpelah kalau camtue....zinger burger satu yek...
asben : ermm...

dan time lunch hour tadi, kami janji kat taska...dan.....jeng...jeng....jeng...
KFC!!!!
Set Zinger Burger!!!!
Syok sungguh aku....dan kat dalam kete asben aku jugak aku makan burger nie....bukan aku pelahap tp aku dah lapar gilerrr punyer....aku cuma minum 3in1 nescafe jer tau...ayam jer aku tapau kat ofis n tak makan lagi nie....

* duitmu duitku jua*

5 comments:

MRS. K said...

kite kat DCA.. caner tak penah nampak eh? hehe

.:fyzz:. said...

wey hg mmg .petang2 gini wat aku lapo dn tgk kentaki ni wat aku lapo tahap harimau jadian tau..huhu..

ratna said...

ya allah..sedapnya...

::Mamalyna:: said...

mrs. k, ye ker? tak penah ke kita terserempak kat kafe ke? ejan antar anak kat taska kbs tue...

pijot, lapor yek...hang cariler kfc petang karang...

kak ratna, kerana melihat blogmu yang ada zinger burger en elan tue ler membuatkan ejan nak makan tau...

.:fyzz:. said...

aku on diet la ejan..aku dh set..makan fast food sebulan atau 2 bulan sekali jek.nih hah lepas raya bdan naik membuak2 gak nih..ghisau taw..tp anuar yakni somi aku ajak makan kfc hari sabtu nih..