Friday, November 13, 2009

Kawen...Kawen...Kawen..

Tengah godek2 PC, terjumpa gambo kawen member2 aku yang sempat aku datang atau secara kebetulan time meka kawen tue aku balik kg coz meka yang kawen nie kenduri kat kolepeh....masa nie aku bujang lagi ler...aku yg kawen lewat atau meka yg gatai kawen dulu, hehehehe.... ni gambo kawen kawan2 sekolah menengah aku.... yg kelakonyer...masa sekolah bercinta bagai nak rak ngan org lain...tup2 kawen ngan orang lain....tp tu ler dah jodoh katanya kan...

First, ni gambo classmate dari form 1 sampai form 5...namanya NURUL WALDIAN....dan ini bergambo ngan classmate yang lain.... ape citer die skang pun aku tak tau...last yg aku tau, die keje kat Maybank Bangsar...
yang bawah nie, perlu ker aku bitau kenduri kawen sape yang aku p ni? Ni ler minah brutal yang masa sekolah suka sangat conteng dinding kat toilet tue ngan tulisan NOJAH D'BEST! last sekali kantoi ngan cikgu disiplin, tak pasai2 kena cuci balik dinding toilet tue....masa sekolah aku tak pasan die bercinta bagai nak rak ngan sape....tp masa sekolah, die pun part time cleaner jugak coz group kengkawan die suka pakai kain labuh...kan nojah kan.... pehtu time belajar kat uitm pun sama jugak ngan die nie....adoyai....tak berkembang aku, hehehhe....time ni trade mark die 'awek ragbi'....bercinta ngan sape yek...wandi kan....pehtu si mat plak..sepit tue aku tak pasti plak masa biler....tup2 kawen ngan anak raja nie ha.... Nama kawan aku nie NOR HAMIZAH BINTI HASSAN BIN TUAH
yang nie plak SUE yang datang time aku kawen..

3 comments:

..nOj.. said...

aku xpg waldian kawen... masa bile dia kawen pn aku x tau... untuk info, waldian kawan aku masa kecik2 beringus dulu (dia la ingus, aku tadop)... duk seflat sama2 kt tempoyang... aku rase aku kenal dia sejak aku darjah 2 kot... tp aku x rapat ngan dia (dia sama kelas ngan kte ke ijan)... aku rapat ngan adik dia wahida... xsilap bile tah mak aku ade ckp anak waldian dh 2 org...

untuk pembetulan cite berkenaan aku tu, wandi is my 1st luv, mat 2nd, anak raja ni yg 3rd n hopefully sampai syurga... sepit tu kira2 mcm skandal jela... mengisi masa lapang (kompom sepit x baca ni kan? kalo x mapuh aku)

n untuk info gak time skolah mmg aku xde boipren.... nape ek?

ha satu lg, aku bkn takat cuci je toilet tu, tp dipakse cat seluruh dinding toilet... xguna betul... padan muka aku cat kaler ijau gelap

::Mamalyna:: said...

hahaha...wahida tue kan kawan ngan timah..2 dah ke anak die? mak die berniaga kat pekan sehari kan...tu ar time sekolah aku notice yg ko takde boipren tp aku manalah tau sangat...semua jantan takut nak bercinta ngan ko kut...hehehe...tu ler conteng lagi...ape ko ingat toilet tue markas pas ker?heheh

..nOj.. said...

hehehe siot ko ni