Friday, October 2, 2009

LYNA BESDAY PARTY

Perghhhh sangat2 sangap yer....internet ofis aku ngokngek....nak update kat umah, bantal plak lebih diutamakan....camno tue....makanya 2 hari aku tak update blog...ok, maleh nak menceceh lebih panjang....meh sini aku nak storykan....
Lyna dah disambut besdaynya lebih advance di kedah yer....iaitu pada raya ketiga 22 September 2009 di Kedah Royal Club....tp kalau diikutkan bulan Islam, lyna dah setahun dah....Kami makan di sini bukan disponsor ok....tong2ler sikit kan....Just family jer.....kehadiran adalah family kami, family mak jan (mak sedara asben) dan family abang munir (asben kazen).... Disebabkan dalam bulan september nie ada 3 orang punyer besday iaitu bapak mertua aku aka tok wan lyna pada 13.9.2009, adik ipar akak makcik lyna 25.9.2009 dan lyna 29.9.2009, so blehler celebrate sekali kan....berbaloiler ngan tempat dicelebrate....kami bertolak ke tempat kejadian selepas maghrib....meja telah dibook lebih awal oleh daddy....

lyna with tok wan....gaun lyna disponsor oleh makcik lyna...TQVM yer... buat pijot, kalau hang berjalan2 kat aloq setaq pehtu ternampak lelaki ini....ni ler bapak mertua aku yer...

besday girl with ayah

besday girl with mama....lyna nie...mama dah posing elok2....hang pandang tempat lain...

ni kek besdaynyer...kek eskrem...beli kat kedai kek sayang....hang tau ka pijot kedai kek tue....lihat lilin tue....only 1...ok...ni ler ygn diraikan walaupun more kepada celebrate besday lyna, hehehe....HAPPY BIRTHDAY TO YOU.... cuba lihat lyna tue....bukan nak pandang kek tp toleh ke lain....citer disebalik gambo...lyna cam pelik n geli kat telinga bila ditiup....tok wan dukung lyna kan n tiupler kek tue belakang lyna....lyna p alih telinga sebab geli....hehehe....sabo ajelah.... dah sudah tiup kek tuk lyna....mak cik lyna letak 2 lilin besar dan 5 lilin kecik....iaitu menerangkan besday die yang ke 25 tahun yer.... nasib baik bapak mertua aku tak letak jugak lilin tuk besday die....kang tak nampak rupa kek plak, penuh ngan lilin......hehehehe....wuaaaa....ampun bah.....hehehe..

Makanan kat sini pada aku okler....cuma makanan aku tak dapat! waiter bleh termiss order.....dahler time tue org ramai...nak dapatkan makanan pun kena tunggu sejam lebih....nasib baik aku dah makan asben aku punyer chicken chop....nak tunggu order lagi, tak sanggup aku....ntah bila berkurun baru aku dapat makanan....ilang mood aku tau....aku takdelah snap gambo makanan2 depa yer....kang pelik plak....lagipun mood dah lari time tue.... dah siap makan semua, ape lagi...silaler pulang ke rumah yer....

Ok, ni plak celebrate besday lyna on her besday 29.9.2009 iaitu ari selasa yang lalu....celebrate kami bertiga jer....TQ to izan, anum, jwa dan sesiapa pun yang wish hepi besday kat lyna....izan is the first person yang wish....pepagi lagi....tq wei...dah cakap ngan asben, nak jugak beli kek tuk lyna...dapat seslice pun jadiler....tp tak sampai ati plak beli kek secoit cenggitu....so beliler satu kek....kami beli kek nie kat kedai kek di Seksyen 8, Bangi...nama kedai kek tue CHEF BAKERY...

ni muka besday gurl...ntah ape sensitif ari tue pun tak tau....sikit2 nangis...sedih agaknya die tak bape nak baby lagik....

ni ler keknyer...kek marbel cheese....

tengok muka lyna yg kelat giler tue....masham jer....

tiup jangan tak tiup....hehehe....mamanyer yg lebih tiup....aku bukannyer ape....dah puas mengajar lyna tiup tp tak reti lagi....takkan nak biarkan lilin tue tak padam kan....lihat tangan lyna yg sibuk jugak pegang pisau tue....sebenarnya nyaris kek tue nak dikerjakan ngan pisau tue....ingat tu mainan ker....

Kek cutting....muka masham lagik....

tu ajelah citer pasal besday lyna...citer raya blum aku upkan lagi....sat gi yer...

9 comments:

..nOj.. said...

hehehehe byk kali tiup kek ni weh... neway, epi besday lyna... b a gudgirl ek...

*Miss Geli^ said...

aku speku ko tak pakai bra tu kan???

sebab tu cover ngan towel kan?

.:Iz-AnN (",):. said...

ko ni nora...ada ada jek...menda gitu ko nampak je ek...hehehe

~aSHa~ said...

hepi besday lyna....moga jadi budak yg baik, solehah, dan sentiasa dimurahkan rezeki....gadis libra ek..mesti cantik mcm aunty..ehehhehehe

lin_cute said...

happy belated birthday to lyna...jangan nakal2 tau....be a good girl to your mom and dad...

::Mamalyna:: said...

nojah, banyak kali tiup lilin, hehehe

nogha, plz fokus pada besday gir jer kak...ko nie mata, teliti betul...:P

izan, nogha tue ada mata teropong agaknya...

gidah, lyna said, tq auntie...

lin, ucapan yg jauh dari selatan...TQ yer..

.:fyzz:. said...

EJan memula aku ingat nama lyna nih sebutan liana..so aku dok kelui dia liana la masa hampa mai ghumah aku hari tuh..loqlaq la hg..aku ckp tak deraih tera mana pun..hehhe.btw..nnti aku kalau jmpa lam pekan aloq setaq.aku teguq pak mentua hg.aku kata saya la pijot kawan ejan..bininya helmi..heheheh leh tak cam tuh..

LAST WORD HAPPY BESDAY TO LYNA..MOGA JADI ANAK YG BAIK DN DUN B NOTY2 TAW..:)

mela said...

arghh...aku tak leh dengar perkataan chesee..rasa nak gi kedai kek sekarang juga.sedappnyaaa

::Mamalyna:: said...

pijot, dah hang panggil nama die salah...tu yg die tak pandang tue...anyway, tq yer wish lyna...

mela, sure meleleh ayaq liuq hang yer...aku nak sebut lagi...cheese...cheese...cheese..