Thursday, October 15, 2009

BEKPES

Pagi ni aku kelaparan, pehtu dalam kete on d way p ofis aku offer ler ORANG ITU utk bekpes sekali ngan aku....sekali ORANG ITU menolak....ORANG ITU kata nanti nak ambik aku pehtu dah siap makan die kena antar aku, die pun nak duduk ofis jugak....aku cakap, takpelah kat ORANG ITU.....dah sampai ofis, aku salam ORANG ITU dan aku memuncungkan muka kat ORANG ITU kerana tidak sudi bekpes sekali....kecik ati ai tau!!!!! Bila dah siap punch card semua, jalan on d way nak p ke bilik, ternampak kotak jual roti....macam menarik dan bolehler mengalas perutku pagi ini kerana tidak dapat bekpes sekali ngan ORANG ITU....aku beliler roti gula ngan harga 60sen sahaja....
iniler bekpes aku pagi nie....roti gula ngan air nescafe cap ca4....aku tak tauler ORANG ITU bekpes ape kan....mungkin ORANG ITU tengah sedap makan nasik lemak teluq mata atau mee goreng kat BERUK CAFE(eehhh silap, CERUK CAFE) kan...
PATAH.....CELUP....

dan MAKAN!!!!!!!

cukupler dapat mengalas perut aku sehingga ke tengahari.......

5 comments:

nurulhudaresad said...

hhuhuhu....ciaaaan mamalyna....tak bek ORANG TU wat camtu....tp biskut tu time dlm pantang hari tu cam sedaaap je...hihihih

bukhairiah said...

ni ape kes nie? huhuhu majuk eh....xpe2..hr nie hr khamis..hikhikhik

::Mamalyna:: said...

nurul...biskut nie sedap wo...makan celup air...krukkrak jer

mrs. bubu, saje majuk gatei2....

.:fyzz:. said...

biskut pun biskut la janji kenyang.' orang itu' bz kot..wey ejan..adik ipaq hg kawin bulan 11 nih kan..

::Mamalyna:: said...

pijot, a'ah 'org itu' sibuk agaknya...takpelah org ini makan beskut jer...kenduri bulan 11, aku dah cakap ngan mak mertua aku yang aku nak jemput hang...kenduri 22.11 kat dewan tnb mergong...datang wei..