Monday, September 7, 2009

LYNA TOP 10

Ari tue kan aku ada masukkan lyna dalam "BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST" LOOKING FOR BEAUTIFUL PRINCE AND PRINCESS yang dianjurkan oleh mommy zara....and pagi nie aku bukak blog, tengok lyna tersenarai dalam top ten....gambo lyna barisan atas, kotak no 4....tu ler my princess.....syukur2.....harap2 murahler rezeki lyna yek....aku tengok cam comel jer crown duk atas pala lyna tue......cam terletak jer....kira memang sesuailer....hehehehe....tp biasaler adat pertandingan....ada yang menang ada kalah.....tp tak salah mencuba kan....

3 comments:

bukhairiah said...

chayyok cayyok lyna..nnt klo menang nk bg pe kt auntie?huhuhuhu

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

antara ramai2 tu serius lyna paling comel. memagn sesuai je crown tu ataih pale dia

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, kalau lyna menang, auntie kasik kiss lyna kat abang azeem bleh?..hehehhe

kak mimi, harap2 murah rezeki lyna...cam cun jer crown tue atas pala die kan...hehehehe