Monday, September 14, 2009

KUIH RAYA & MUKA RAYA

Ari nie semua kuih raya yg aku tempah....telah selamat tiba dah....sediakan ongkos jer yek....ok, nie kuih almond london, biskut alamanda (haaa biskut pun nama alamanda tau, bukan alamanda shopping kompleks kat putrajaya tue atau medan selera alamanda kat lipis, hehehe....nojah jer tau nie) dan white rock....Ni semua oderan kuih raya aku taun nie....
  • biskut semperit : RM20
  • Tart nenas 50 biji : RM18
  • Almond London : RM30
  • Biskut alamanda : RM20
  • White Rock : RM26

Total RM114

yang ni plak tadi aku p buat MUKA RAYA....pasal ape aku kata muka raya....sebenarnya tadi aku p wat THREADING...atau dalam erti kata lain....membuang bulu2 di muka ngan benang..... sebelum nie aku penah wat kat serdang....pehtu ari tue aku try tepon kedai kat seksyen 8, bangi...memang die ada buat...tadi aku p kat bangi...tup2 cuma tokey kedai jer yang leh buat tp die tarak, die p kuar.....so ngan muka ketatnyer, asben aku membawak aku ke serdang....so ni ler muka raya aku.....sila abaikan muka aku yg berbintik2 merah tue hasil torehan benang....sangat suka sebab budak perempuan kat kedai tue memang cekap buat....even perit....ooo memang perit yer....mata aku tadi berair2 tp hasilnyer mantop....sapu bedak pun melekat jer kat muka....dan yg paling aku suka...... kening aku....ada gaya ziana zain tak....ke macam JLO sikit ker....hehehehe....

10 comments:

Mama Qaseh said...

Wah memg malatops laa pasni Yang..
Dh wat muka raya hehe..
Tk pnh wat threding tue Yang..
Sure menangisss kan

MRS. K said...

kening raya tu..hehe..

ibuayu said...

wah beraya sakan ye

::Mamalyna:: said...

mama qaseh, malatops ke?heheheh...nangis pun tahan jer...nak muka raya kaedahnyer...hehehe

mrs. k, auwww....kening raya nyah...hehehe

ibuayu, raya biasa2 jer...cuma taun nie over ngan muka jer..hehehe

bukhairiah said...

woe weee JLo putrajaya lah....

..nOj.. said...

mane muka seblum nye weh... ceh... kira berseri2 la raye taun ni kan... huhu

.:are_race:. said...

KEREPEK BAWANG..KEREPEK BAWANG..SEDAP DAN RANGUP ADA DIJUAL..SEKILO RM10..2 KILO RM18 SAHAJA...AKU JUAL...

*Miss Geli^ said...

hohohoho..

aku dah takyah da g kedai wat threading bagai..laki aku dah terer mencabut2 bulu kening ni..hahhaha

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu,JLO putrajaya?...hahahaha

nojah, muka sebelum nie? dah basi dah...

haris, lor...tak sangka plak ko tokey kepek...bini ko tak cakap pun...

nogha, okler abang geli pandai cabut...aku nie, harapkan kedai jer...nak harapkan laki aku, bukan kening yg dicabutnya...ntah biji mata aku pun abis dikoreknya..heheheh

.:are_race:. said...

bleh order lagi kalu nak....aku leh wat penghantaran percuma,,mau ker??