Wednesday, September 2, 2009

I'M BACK

Siapa bilang gadis melayu tak menawan
Tak menarik hati, tiada memikat
Kalaulah memang tak mungkin aku tertarik
Kalaulah sungguh tak mungkin aku kan jatuh
Aduhai... lemah lembut gayanya
Serta manis senyumnya
Hitam pekat rambutnya
Ayuh ambil si dia
Di antara gadis gadis seluruh dunia
Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
Di antara gadis gadis seluruh duniaTiada yang sehalus mulus oh setulus dia
Budi bahasanya, pandangan matanya
Sentuhan jiwanya membuatku terlena
Siapa gadis melayu tue....
siapa?
siapa?
siapa?
:
:
:
:
:
Lyna ler....hehehe......ni dia....

aku kan baru dapat baju raya lyna....so harus ditest kat lyna kan.....okler cuma labuh sikit....takpe, leh pakai lama lagi....pehtu ari tue dealer kasik tudung budak2 kat lyna....test tengok ok..... pehtu kami thari tue pakaikan lyna satu suit....elok jer lyna diam....pe lagi terus snap gambo....hehehelyna tengah cover2 nak senyumler tue....
gadis melayu with mama

gadis melayu with ayah....

dan hari jumaat tue kami mintak half day ngan bos...so kami gerak balik kedah kul 4 ptg tue dan alhamdullilah selamat sampai di alor setar kul 10.30 mlm.....kami berbuka puasa di hentian bukit merah dan kuar tol sungai petani selatan tuk berjumpa ngan kak miza, ada urusan bisnes sikit, hehehhe....

ni lyna yg tengah titon kat belakang masa on d way balik tue.....

Alhamdullilah, kami selamat sampai kembali ke putrajaya pada kul 10 mlm semalam....singgah berbuka puasa di umah pakcik asben di kuarters jalan duta..... sesungguhnya aku amatler PENAT! NGANTUK!....tp aku dah bendera merah, so bleh nyum...nyum....hehehe

7 comments:

aLoNg@Na said...

tomeinya dia..ayu jer btudung ek..
ni alg pn xsabaq dh nk pkaikan dak danish tu sampin n bj melayu...g tmpah ritu,siap ukur2 cam papa dia plak...

wei tulun la aku cmner nk tukar susu dak danish ni ha?....

.:Iz-AnN (",):. said...

long...ko nak tukar susu apa lak ni???

reen said...

ooo..dah ader baju kuwung tuk rayer ye...

sha pun baru beli..warna pink..samer ngan mama sayer

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

comelnya lina.. tahun ni tema kaler kuning yer

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

comelnya lina.. tahun ni tema kaler kuning yer

~aSHa~ said...

mmg gadis melayu yg cun....semoga jadi ustazah...jgn bikin jadi ustazah rock mcm ustaz rock yg glamer skrg sudaaaa....

::Mamalyna:: said...

along, ayu yek bertudung...saje ijan pakaikan tudung tue...tup2 die diam jer...terus snap gambo...wahh danish lagi dasat, nanti raya bersampin n baju melayu...

reen, amboii sha, kaler pink lagik...lyna corak same ngan mamanyer...hehehe

kak mimi, a'ah, tema taun nie kaler kuning...senang nak match ngan baju ayah die...hehehe

gdah, aku akan pastikan, jgn jadi cam waheeda tue...hehehe