Wednesday, September 9, 2009

HAIR CLIP & BROOCH & NASI

Hari khamis lepas aku ada mengorder hair clip dan brooch kat anis....bitau nak yang camne, kaler ape dan dah bayar semua so tunggu ajelah hasilnyer kan..... anis ni student lagi, belajar kat UKM dan skang tengah praktikal kat MP Kluang.... dah namanyer kraf @ hasil seni tangan, so kenaler ambik masa sikit kan....bukannyer kita beli, barang tu dah ada.... so baru jap tadi sampai parcel nie....muka ada senyum dah.... yea...yea...(sambil tepuk2 tangan n senyum lebar nak sampai ke telinga dah)...barang dah sampai.....
bila bukak, nie ler barang yg aku order....siap dapat kad raya lagik.....3 brooch dan 2 hair clip tuk lyna....dan tak sabar nak pakaikan lyna hairclip yang ada nama lyna nie.....die plain jer tp bila nak tambah nama, kena tambah singgit.....
lyna tunggu yek...nanti sampai jer umah, tadah jer kepala ok....mama nak test letak hair clip nie....hehehe.......
ni gambo lyna tadi yang sibuk nak mengikut kami p keje balik.....gambar sedikit gegaran sebab nak cepat punya pasal....tutup jer pintu....terus dengar die melalak kat dalam umah....
setelah 2 hari bukak pose tak makan nasik maka hari ini nasik akan berada di atas meja makan kami.....WELCOME BACK NASI....

3 comments:

reen said...

cantiknyer...hehe...berkelip-kelip la cik lyna tu

bukhairiah said...

somelnyer...lyna..tadah kapla tue...

::Mamalyna:: said...

reen, memang cantik reen...tp tu ler lyna, bukan bleh ada mende sikit atas kepala...cepat2 nak sentap

mrs. bubu,jap lagi nak upload gambo tadah kapla...hehehe