Friday, August 14, 2009

::YAHOO DAH ABIS::

Kalau tengok tajuk....ape yg abis?!!!! Aku berjaya mengHABISkan ganti poser ari rabu lepas...banyak ker? 4 hari jer.... sape yg tau....aku bersalin time poser yer....ari sabtu aku masuk spital, ari senin aku bersalinkan lyna.....so selama tu ler aku tak poser....
so ni lauk berbuka aku ari tue...
gulai lemak udang + cendawan
ayam masak merah
goreng terung
sambal tempoyak
YES!!!! tempoyak berjaya memasuki umah aku....untung mak aku ada kat sini....bleh aku makan together2 ngan die.....
Asben aku hantu durian tp die tak makan tempoyak.....aku bleh makan gulai tempoyak or sambal tempoyak cuma kat kedai jer....cian aku......
muka cik lyna pada ari itu....rambut lyna yg lebat tu dah panjang dah kat depan....hampir menyucuk mata.....rimas aku....nak ikat semua, rambut still lagi tak sama.....so aku ikat tocet jer kat depan.....tengok nanti, raya aku potongler rambut depan die.....rambut lyna kat macam curl jer kat belakang.....dah panjang kalau time die mandi tue....tp bila dah kering....baru nampak curl tue....

Muka pagi2 khamis.....anak ayah nie.....

ayah....nape lyna dapat peluk sikit jer peyut ayah......hehehehe
(abang, ailebiu...hehehe)

ayah, janganler pegi keje.....

....dah...dah lyna....jgn nak merayu bagai....mama n ayah perlu pegi keje...nak cari duit....nak buat belanja makan minum kita....susu n pampers lyna.....duk umah baik2 ngan wan yer...

4 comments:

..nOj.. said...

bakpe la cpt sgt panjang ambut cik lyna... jeles tau... wei ko nk potong, potong yg dpn tu je... yg blakang biar jela kan

bukhairiah said...

jgn ler potong..sayang weh...ikat jer..huhuu mama, ada contest lagik...jom jom

::It's Me:: said...

nojah, rambut lyna memang lebat ko...aku memang nak potong depan jer...belakang sayang woooo....

mrs. bubu, potong depan jer... ada lagik contest ker...harus terjah nie...hehehe

ibuayu said...

sedapnya....ibuayu pun dah selesai..